aShk
26-07-14, 01:59
[Only Registered Users Can See Links]
MALZEMELER
7 adet orta boy havuç
1 orta boy beyaz turp
9 adet siyah zeytin
1 limonun suyu
HAZIRLANIŞI
Turp va havuçlar bıçakla kazınıp yıkandıkdan sonra rendenin iri tarafıyla rendelenir. Salata tabağına havuçlar alınarak düzgünce yayılır. Turp rendesi havuçların üstüne, orta kısmına koyulur. Bir kaba zeytinyağı, tuz ve limon karıştırılır.Salatanın her yerine gezdirilir. Zeytinler zevke göre dizilir. Servis edilir.
MALZEMELER
7 adet orta boy havuç
1 orta boy beyaz turp
9 adet siyah zeytin
1 limonun suyu
HAZIRLANIŞI
Turp va havuçlar bıçakla kazınıp yıkandıkdan sonra rendenin iri tarafıyla rendelenir. Salata tabağına havuçlar alınarak düzgünce yayılır. Turp rendesi havuçların üstüne, orta kısmına koyulur. Bir kaba zeytinyağı, tuz ve limon karıştırılır.Salatanın her yerine gezdirilir. Zeytinler zevke göre dizilir. Servis edilir.