PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gündüz başka gece başka hayat: Kiminin çok hoşuna gidiyor, kimi de kıskanıyor


aSpeNDos
21 - 04 - 2025, 11:30
[Only Registered Users Can See Links]ı da müzisyen olan 59 yaşındaki Turna, küçük yaşlardan itibaren klarnet çalmaya başladı. Müziğe ilgisi sayesinde ut, cümbüş ve davul çalmayı da öğrenen Turna, yaşamını bir süre müzisyenlik yaparak sürdürdü.

MS hastası eşinin tedavisi için müziğe ara veren ve 11 yıl önce Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde temizlik görevlisi olarak işe başlayan Turna'ya Musiki Muallim Mektebinin bahçesini temizleme görevi verildi.

[Only Registered Users Can See Links]

Turna, AA muhabirine 10 yaşından beri enstrüman çaldığını belirterek, "Yaşım şu an 59, ilk çaldığım alet klarnet oldu. Ondan sonra cümbüş çalmaya başladım, ardından uda geçtim." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Sevil Akdağ, arkadaşı Elif Kırav'ı öldürdü! Korkunç cinayetin perde arkasını arkadaşı anlattı[Only Registered Users Can See Links]

"HAYATIMDAN ÇOK MEMNUNUM"

Müzisyenlik yaptığı dönemde tanınmış bazı sanatçılarla çalışma imkanı bulduğunu dile getiren Turna, eşinin sağlık sorunları nedeniyle sigortalı işe ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Okul töreninde ansızın gelen ölüm! Acılı baba, her akşam 17:30'da oraya gidiyor[Only Registered Users Can See Links]

Turna, şunları kaydetti:

"Bir güvencem, sigortam yoktu. Güvencem olsun dedim. Eşim MS hastası. Belediyeye girdik, süpürgemi aldım, çalışmaya başladım. Parkımdan memnunum. Kiminin çok hoşuna gidiyor, kimi de kıskanıyor ama benim de içimden geliyor. O sabah gelip burada o temizliği yapmak, halkımızın rahat rahat oturmasını sağlamak, sulama yapmak ayrı bir zevk veriyor. İlk mesleğim olan müzisyenliği yapmak da ayrı. Giderim, koromuzda keyif alarak udu çalarım. Halk müziğinde cümbüş çalarım. Bando takımımıza da eşlik ediyorum."

[Only Registered Users Can See Links]

Musiki Muallim Mektebinde ut dersleri de verdiğini söyleyen Turna, parkta temizlik yaparken müzisyenliği sürdürmeye alıştığını anlattı.

[Only Registered Users Can See Links]

"Hayatımdan çok memnunum, ikisini de idare etmeye çalışıyorum." diyen Turna, Mamak Belediyesinin etkinliklerinde de sahne aldığını dile getirdi.

[Only Registered Users Can See Links]

Turna, bando takımıyla konserlerinin olduğunu, güzel bir ekip oluşturduklarını belirterek, gündüzleri sorumluluk alanındaki alanın temizliğini yaptığını, vakit buldukça bando ve koronun hazırlıklarına katılmanın mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

[Only Registered Users Can See Links]




Kaynak ; Milliyet