PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya'da dehşet! Eski eşi ile komşularını darbedip, evi ateşe verdi


aSpeNDos
16 - 04 - 2025, 14:05
[Only Registered Users Can See Links] saat 06.00 sıralarında, Pınarbaşı Mahallesi 153528 Sokak'taki tek katlı evde meydana geldi. Ramazan A., boşandığı Makbule Küçük'ün evine geldi.

İlginizi ÇekebilirBelirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın ardından Küçük'ü darbeden Ramazan A., sesi duyup tarafları ayırmayan gelen komşuları Mehmet Kula ile Hatice Kula'yı da darbetti. Ramazan A., daha sonra Küçük'ün evini ateşe verip, kaçtı.İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı 3 kişi, ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alevler, itfaiyecilerin müdahalesiyle söndürüldü.

3 gündür her yerde aranıyordu! Kuryeden acı haber geldiPolis, Ramazan A.'yı yakalayıp, gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.


Kaynak ; Milliyet