SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 07-08-26, 16:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Belediye meclisi toplantısına banyodan bağlandı! Arkadaki detay herkesi şoke etti


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yeni Zelanda'da bir belediye meclisi toplantısı, siyasetçinin konuşmasından çok canlı yayına yansıyan görüntülerle gündem oldu. Dunedin Kent Konseyi Üyesi Jo Galer, çevrim içi katıldığı toplantıya banyosundan bağlanınca arka plandaki detay dikkat çekti.

Canlı yayın sırasında Galer'in arkasındaki cam kapıya asılmış iç çamaşırları ve diğer çamaşırlar toplantıya katılanların gözünden kaçmadı. Durumu fark eden Belediye Başkanı Sophie Barker, konsey üyesini nazikçe uyararak kamerasını farklı bir açıya çevirmesini istedi.

'KAMERANI HAREKET ETTİRMEK İSTEYEBİLİRSİN'

Barker, "Kameranı hareket ettirmek isteyebilirsin" diyerek Galer'i uyardı. Bunun üzerine Galer, "Neden? Ne görünüyor?" diye sordu.

Belediye Başkanı ise "Çamaşırlarını görebiliyoruz" yanıtını verdi.

Galer'in "Beni görebiliyor musunuz?" sorusuna Barker, toplantıdakilerin hem kendisini hem de arkasındaki çamaşırları görebildiğini belirterek bunun sadece bir öneri olduğunu söyledi.

Ancak Galer, "Harika. Çamaşırlarımı da beni de görebiliyorsunuz. Benim için sorun değil" diyerek konuşmasına devam etti.

GİZEMLİ GÖLGE DİKKAT ÇEKTİ

Galer, arka plandaki görüntülere aldırış etmeden belediyenin harcamalarına ilişkin konuşmasını sürdürürken, buzlu camın arkasında beliren gizemli bir gölge de sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Canlı yayını izleyen bazı kullanıcılar, gölgenin kim olduğunu sorgularken, görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Bazı kullanıcılar yaşananları "vergi mükelleflerinin parasıyla çekilmiş komedi filmi" olarak yorumladı.

Ölümcül salgın hızla yayılıyor! Vaka sayısı 3 bin 973'e yükseldi, 51 bölge için kritik uyarıBu adaya gidenler ücretsiz konaklayabilecek! Başvurular başlıyor, tek bir şart var
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık