SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 03-08-26, 15:26   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ülkede kulisler karıştı! Herkes onu konuşuyor: Ünlü model Barbara Palvin cumhurbaşkanı adayı mı oluyor?


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Macaristan'da Cumhurbaşkanı Tamás Sulyok'un görevden ayrılmasının ardından gözler yeni devlet başkanının kim olacağına çevrildi. Resmi adaylık süreci henüz başlamazken, sosyal medyada düzenlenen gayriresmi anketler ülke gündemine damga vurdu.

Kamuoyunun önerdiği isimler arasında dünyanın en tanınmış modellerinden Barbara Palvin de yer aldı. Macar model, Nobel ödüllü bilim insanları ve ülkenin önde gelen isimleriyle birlikte cumhurbaşkanlığı için önerilen adaylar arasında gösterildi.

LİSTE OLDUKÇA DİKKAT ÇEKİCİ

Sosyal medyada yapılan anketlerde yalnızca siyasetçiler değil, bilim, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimleri de öne çıktı.

Barbara Palvin'in yanı sıra Nobel Ödüllü biyokimyacı Katalin Karikó, Rubik Küpü'nün mucidi Ern? Rubik, satranç tarihinin en başarılı isimlerinden Judit Polgár ve dünya çapında "Hide the Pain Harold" internet memesinin yüzü olarak tanınan András Arató da vatandaşların önerdiği isimler arasında yer aldı.

Gayriresmi anketlerde ise en fazla desteği András Arató aldı. Ancak sonuçların herhangi bir hukuki bağlayıcılığı bulunmuyor.

JUDİT POLGÁR TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Tisza Partisi lideri Péter Magyar, Judit Polgár'ın cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini açıklasa da ünlü satranç büyükustası bu teklifi kabul etmedi.

Polgár, ülkeyi birleştirecek böylesine önemli bir göreve hazır hissetmediğini belirterek aday olmayacağını duyurdu. Magyar ise daha sonra süreçte iletişim hatası yaptığını kabul etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SON SÖZÜ PARLAMENTO SÖYLEYECEK

Macaristan'da cumhurbaşkanı halk tarafından değil, 199 sandalyeli parlamento tarafından seçiliyor. Parlamentoda çoğunluğu elinde bulunduran Tisza Partisi'nin göstereceği adayın seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu nedenle sosyal medyada adı geçen isimlerin aday olabilmesi için resmi adaylık sürecine dahil edilmeleri gerekiyor.

GÖZLER 19 AĞUSTOS'TA

Başbakan Péter Magyar vatandaşlardan isim önerileri isterken, bunun için resmi bir başvuru sistemi oluşturulmadı. Bu nedenle süreç şimdilik sosyal medya paylaşımları ve çevrim içi anketlerle şekilleniyor.

Tisza Partisi'nin cumhurbaşkanı adayını 19 Ağustos'tan önce parlamentoya sunması beklenirken, Barbara Palvin'den András Arató'ya kadar uzanan sürpriz isimler, şimdilik Macaristan'daki siyasi gündemin en çok konuşulan başlıkları arasında yer alıyor.

İsrail'de İstanbul alarmı! 4 başlıkta hazırlık çağrısı: 'Gelecek yeni tehdit'Ermenistan Meclisi'nde şaşırtan anlar! Milletvekilleri ne olduğunu anlayamadı: Kürsüde 'Adana kebabı' çıkışı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık