SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 27-07-26, 14:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ankara'da 3 günlük su kesintisi: Vatandaşlar isyan etti: Başımızın çaresine bakmaya kalktık


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ankara'nın Altındağ ve Mamak ilçelerinde 3 gündür su olmadığı iddia edildi. Bölgede yaşayanlar 3 gündür evlerinde su olmaması sebebiyle çeşmelere akın etti. Aynı çeşmede içme suyu kirli diye gelenlerin yanı sıra su kesintisi sebebiyle gelenler de vardı. 3 günün sonunda ASKİ tarafından su kesintisi yaşayan bölgelere yeniden su verildiği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir "SULAR ÇOK HOŞ DEĞİL, SULAR KİRLİ, KOKUYOR SULAR"

3 gündür su kesintisi yaşadıklarını ifade eden Yılmaz Irmak, "Marketlerde su bırakmadık. En sonunda da burayı bildiğim için buraya geldim. Buradan su dolduracağız. Çok kişi bilmiyor burayı. Bilseler burada büyük bir kuyruk oluşurdu. Bilen kişiler geliyor. Suyu hem içmek hem de kullanmak için alıyoruz. Buranın tahlili olmuş. İçimi iyi dediler, dolduruyoruz. Sular çok hoş değil, sular kirli, kokuyor sular. Aralıklarla bu Altındağ Mamak tarafından su kesintisi hep yaşanıyor. Her zaman bir arıza çıkıyor. Hep bu ilçeler bu sıkıntıyı yaşıyor. Şu anda 19 litrelik 9-10 şişe getirdim. Bunları doldurup ihtiyaçlarımızı göreceğiz. Komşulara da vereceğim. Bir şekilde ihtiyacımızı göreceğiz" diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"BAŞIMIZIN ÇARESİNE BAKMAYA KALKTIK, BURAYA KADAR SU ALMAYA GELDİK"

Altındağ'da oturduğunu söyleyen Yılmaz Arslan ise, "3 gündür sular kesik. Sular kesik olduğundan çare aradık. Mamak'tan geldik su dolduruyorum şu anda. Gelecek diyorlar, gelmedi. Gece gelecek dediler yine gelmedi. Trafonun mekanik olarak arızalandığını, patladığını söylediler öyle mesajlar geldi bize. Başımızın çaresine bakmaya kalktık, buraya kadar su almaya geldik. İdare etmeye çalışıyoruz. Belediye bir yardımını görmedik, sadece mesajlarla bizi tatmin etmeye çalıştılar. Biz de kendi imkanlarımızla suyumuzu tedarik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye için korkutan rapor! Sıcak hava dalgaları tam 11 kat güçlendi: Risk altındaki iller 3 günlük susuzluk ve şikayetlerin ardından ASKİ Genel Müdürlüğü, P11 Pompa İstasyonu'nda meydana gelen yangının ardından başlatılan onarım çalışmalarını tamamladı. Altındağ ve Mamak bölgesine yeniden su verilmeye başlandı.

Ahbap soruşturmasında dikkat çeken gelişme! 5 ünlü isim ifadeye çağrıldı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık