SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-07-26, 14:20   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Vali Mehmet Vali Çiçekli, Ardahan'a veda etti

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ardahan Valiliği görevinden alınan Mehmet Fatih Çiçekli için veda töreni düzenlendi. Valilik bahçesindeki törene vali yardımcısı eşi Esengül Korkmaz Çiçekli ile katılan Çiçekli, uğurlamaya gelen Ardahanlılara seslendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Zaman zaman duygusal anlar yaşayan Vali Çiçekli, "Tüm bu süreç boyunca bizlerle beraber olan birlikte bu şehri yüceltmeye, yükseltmeye omuz veren, gayret veren, kararnamemizin çıktığı günden bugüne, ilk andan itibaren arayıp soran başta Hakan başkanımız, belediye başkanımız ve diğer zevata medyunuşükran ediyorum. Eğer bir şey yapabildiysek onların, sizlerin hak aşığı dostların desteğiyle duasıyladır" dedi.

Verilen görevi aşkla yaptığını ifade eden Vali Çiçekli, "Bize verilen, önümüze konulan işi aşk ile sıdk ile yapmayı bunu namus, iman bellemeyi kendimize yol edinmiştik. Burada da Elhamdulillah elimizden geldiğince bu şehre bundan önceki yerlere olduğu gibi hizmet etmeye çalıştık. Bize güvenen, başından itibaren mesleğe alan, meslekte ilerleten, kariyer basamaklarında bize güvenip burası dahil önceki yerler dahil bizlere kamu görevlerini takdim eden bütün büyüklerimi saygı şükranla yad ediyorum. Bana referans olup mesleğe, bugüne geldiğim noktaya kadar arkamda duranların yüzlerini kızartmadığıma inanıyorum. En büyük şerefin de bu olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

'Muhteşemsin Ardahan. Elveda Ardahan' diyen Vali Çiçekli, uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak makam aracına bindi. Ardahan'dan ayrılan Vali Çiçekli'ye bisikletli sporcular eşlik etti. (DHA)

Altın tırmanışa geçti! İşte sert yükselişin 2 nedeni [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak ; Milliyet