SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 19-07-26, 18:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İsrail'den Doğu Kudüs'te yeni adım! 22 Filistinli eve tahliye ve yıkım emri


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Filistin yönetimine bağlı Kudüs Valiliğinden yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin Kefr Akab Mahallesi'ne baskın düzenleyerek yıkım kararlarını uygulamak için çok sayıda eve tahliye tebligatı bıraktığı belirtildi.Filistin yönetimine bağlı Kudüs Valiliğinden yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin Kefr Akab Mahallesi'ne baskın düzenleyerek yıkım kararlarını uygulamak için çok sayıda eve tahliye tebligatı bıraktığı belirtildi.

Açıklamada, İsrail makamlarının ev sahiplerine, yıkım öncesinde evlerini boşaltmaları için en fazla bir hafta süre tanıdığı aktarıldı.

Valilik, daha sonra bir açıklama daha yaparak İsrail güçlerinin Filistinlilere ait evler için toplamda 22 tahliye ve yıkım emri dağıttığını kaydetti. Tebligatların hem tahliye hem de yıkım kararını aynı anda kapsayıp kapsamadığı veya tam olarak kaç evi etkilediği konusunda ayrıntı verilmedi.

Açıklamada ayrıca, İsrail makamlarının daha önce de aynı mahallede yaklaşık 20 ev için inşaatı durdurma ihbarnamesi dağıttığına işaret edildi.

Termometreler 50 dereceyi aşacak! İran'da sıcaklıklar sonrası yeni karar ASKERİ KONTROL NOKTASI HAZIRLIĞI

Öte yandan, Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan habere göre, İsrail güçleri işgal altındaki Doğu Kudüs'ün kuzeybatısında bulunan Beyt Anan ile Beyt Likya beldelerini birbirine bağlayan yol üzerindeki El-Huneydık bölgesine beton bariyerler yerleştirdi.

Bu adımın, bölgeye askeri kontrol noktası kurulması hazırlığı olduğu ifade edildi.

Haberde, El-Huneydık bölgesinin sık sık İsrail güçlerinin baskın ve saldırılarına maruz kaldığı, bunun da özellikle çiftçilerin topraklarına erişimini engellediği vurgulandı.

Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Ayrım Duvarı ve Yahudi Yerleşim Birimleriyle Mücadele Konseyinin yayımladığı rapora göre, işgal altındaki Filistin topraklarında İsrail güçlerinin konuşlandığı 917 kontrol noktası bulunuyor. Bunların 244'ünün 7 Ekim 2023'ten sonra kurulduğu belirtiliyor.

Konseyin 6 Temmuz'da yaptığı açıklamaya göre, İsrail ordusu ve Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, 2026'nın ilk yarısında işgal altındaki Batı Şeria'da 11 bin 74 saldırı ve ihlal gerçekleştirdi.

İsrail hükümetinin 11 Aralık'ta onay verdiği 19 yerleşim biriminin yanı sıra, gasbedilen Filistin topraklarında 141 yasa dışı yerleşim birimi bulunuyor. Ayrıca aşırı sağcı Yahudi gruplar tarafından kurulan ve İsrail yasalarına göre de kaçak sayılan 224 kaçak yerleşim yeri mevcut.

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te de 15 Yahudi yerleşim birimi bulunuyor. Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yaşayan yaklaşık 750 bin İsrailli yerleşimci, Filistinlileri topraklarından sürmeyi amaçlayan saldırılarını sürdürüyor.

Körfez'de 3 ülke alarma geçti! 'İran'dan füze ve İHA saldırısı'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık