SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 16-07-26, 07:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Taşıt ÖTV’sine çekiş ayarı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]MİTHAT YURDAKUL Ankara - Buna göre, taşıtların ÖTV oranlarının farklılaştırılmasında “çekiş sistemi” de dikkate alınacak. ÖTV oranları 4x4 araçlarda farklı, 4x2 araçlarda farklı uygulanabilecek.

‘Dikkate alınmalı’

En düşük emekli aylığını 20 bin liradan 23 bin 552 liraya çıkarılmasını da öngören kanun teklifi TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda bazı değişikliklerle kabul edildi. Teklife komisyonda eklenen maddeye göre, taşıtların ÖTV oranlarının farklılaştırılmasında “çekiş sistemi” de dikkate alınacak. Taşıtlarda ÖTV belirlenirken sadece motor silindir hacmi değil, çekiş gücüne bakılacak. ÖTV oranları 4x4 araçlarda farklı, 4x2 araçlarda farklı uygulanabilecek. Komisyon Başkanı AK Partili Mehmet Muş, düzenlemeyle ilgili, “İlla yapılacak diye değil ama dikkate alınması için yetki veriyoruz” dedi.

Teklife eklenen bir diğer madde ile de nükleer yatırımlar için 2023 yılı sonu itibarıyla sona eren KDV iadesi, 2045 yılına kadar uzatılıyor. Özellikle nükleer yatırımlarındaki makine, ekipman ve teçhizat için istisnadan yararlanılabilecek.

Zam ve refah payı

Komisyonda ayrıca, CHP ve İYİ Parti’nintaban aylığın asgari ücrete endekslenmesi, DEM Parti’nin emekli maaşının yoksulluk rakamlarına göre artırılması yönündeki önergeleri kabul edilmedi. MHP’li İsmail Faruk Aksu, emeklilerin refahının artırılması içinçalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı. Tüm Emekliler Derneği Başkanı Satılmış Çalışkan da, refah payı ve10 bin TL seyyanen artış taleplerini dile getirdi.

Teklifin sinema sektörü maddelerine ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sinema bileti satışlarının 77 milyondan 29.7 milyona düştüğünü belirtirken; “Gerçekten sinema şu an yoğun bakımda” dedi.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık