SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 16-07-26, 01:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İletişim Başkanı Duran, ‘İrade Bizim, Zafer Bizim’ Dijital Zaman Tünelini ziyaret etti: O geceyi tekrar yaşadık


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Güvenpark’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yılı dolayısıyla ses, ışık ve yeni teknolojiler kullanılarak hazırlanan ‘İrade Bizim, Zafer Bizim’ Dijital Zaman Tünelini ziyaret etti. Burada konuşan Duran, “15 Temmuz milletimiz için çok önemli bir kırılma noktasıydı geçmişte ortaya çıkan darbe girişimleri ne yazık ki başarılı olmuştu. Ancak bu defa milletimiz kendi seçtiği liderine sahip çıktı ve Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla birlikte meydanlara havalimanlarına geldi. Ve bu büyük destan yazıldı. Bugünden geriye doğru baktığımızda da bu 10 yıl içerisinde Türkiye’nin hem dışarıda hem içeride müthiş bir kalkınma hamlesi içerisine girdiğini görüyoruz” diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘O GECEYİ TEKRAR YAŞADIK’

Duran, İletişim Başkanlığı olarak 15 Temmuz anma programlarının koordinasyonlarını üstlendiklerini belirterek, “Şu ana kadar 81 vilayetimizde anma çadırlarıyla burada Kızılay’daki örneğiyle gördüğünüz üzere valiliklerimizle birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar halkımızdan milletimizden çok büyük ilgi gördü. O geceyi tekrar yaşadık, şehitlerimizi andık. Gazilerimize hürmetimizi gösterdik ve millet olarak bizim için o gecenin ne kadar önemli olduğunu kolektif hafızamızda tekrar hatırlamış olduk. Bu tür girişimler ve onlara karşı gösterilen destansı direnişlerin unutulmaması lazım. Çocuklarımıza, gençlerimize aktarılması lazım ve her zaman Türkiye, kendi bağımsızlığına ne kadar aşık olduğunu, vatan sevgisi için canından nasıl vazgeçebileceğini, ne yiğitler yetiştirdiğini, ne kahraman insanlar yetiştirdiğini sürekli hatırlayabilecek ve unutulmayacak bir vesile olmuş oldu” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘AYASOFYA'DA 253 HATİMLE BAŞLADIK’

İstanbul’dan ve diğer yerlerde gerçekleşen etkinliklere de değinen Duran, "İstanbul'da da öncelikle Ayasofya'da 253 hatimle başladık şehitlerimizin aziz hatırası için. Bu hatimle başladığımız aktivitelerimiz daha sonra bisiklet turuyla, daha sonra yürüyüşle devam etti. Bu gece Boğaz'da dron gösterisiyle ve mapping gösterisiyle Galata’da ve Kız Kulesi'nde devam edeceğiz. Bunlar 15 Temmuz destanını hatırlamak için yaptığımız çalışmaların bazıları. Bunun yanı sıra Türkiye içerisinde ve yurt dışında yapılan paneller, FETÖ'yle mücadele çerçevesinde dünyaya anlattıklarımız ve bu çerçevede bütün üniversitelerimizden sivil toplum kuruluşlarımıza kadar toplumun her kesimin sahip çıktığı bu 15 Temmuz 10. yılı aktiviteleri bütün gayretleriyle, bütün coşkusuyla devam etti. Yaklaşık 5 gündür bu çerçevede çok sayıda aktivite yapıldı. Ümit ediyorum ki kolektif hafızamızda gerçekten kurtulmayacak bir 10. yıl anma töreni gerçekleşmiş olur" ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Duran, yakasındaki rozeti işaret ederek, “Yakamda görmüş olduğunuz bir rozet var. Bu rozeti merak ediyor olabilirsiniz. Bu rozet Gölbaşı’nda endemik bir çiçek olan sevgi çiçeğinden ilham alınarak hazırlandı. Bu rozet 15 Temmuz’a 10’ncu yılının hatırasına yapıldı. Aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğilmek ve gazilerimize de hürmetlerimizi iletmek için yapıldı bunun da milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

'FETÖ'nün kökünü kurutana kadar mücadele devam edecek' diyen Erdoğan: Kriptoların üzerine gideceğiz FETÖ'de büyük çöküş devam ediyor! Elebaşı Gülen'in mezarına bile uğramıyorlar
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık