SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 15-07-26, 23:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA| ABD saldırı başlattığını duyurdu: İran'da peş peşe patlama sesleri


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İran basını, Ahvaz, Çabahar, Rask ve Bender Abbas kentinde patlama sesleri duyulduğunu aktardı. Ahvaz’da en az 4 patlama sesinin duyulduğu kaydedildi.

Öte yandan Hürmüzgan Valiliği, yerel saat ile 22.45’te ABD’nin Bender Abbas kentine saldırılarının başladığını, kente birkaç füzenin isabet ettiğini açıkladı.

Valilik, saldırıya ilişkin ayrıntıların daha sonra açıklanacağını belirtti.

Huzistan Valiliği ise, Ahvaz kentinde 4 noktanın ABD tarafından hedef alındığını duyurdu.

CENTCOM, İKİNCİ SALDIRI DALGASI BAŞLATTIKLARINI DUYURDU

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı CENTCOM'un, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, "ABD kuvvetleri, Doğu Zaman Dilimi'ne göre saat 15.00'te (TSİ 22.00) İran'a karşı ikinci dalga saldırı operasyonlarına başladı." ifadesi kullanıldı.

Saldırıların, küresel ticaret için hayati önem taşıyan Hürmüz Boğazı'ndan geçen gemileri tehdit etmekte kullanılan İran'ın askeri yeteneklerini hedef aldığı belirtilen açıklamada, "ABD ordusu, Başkomutan'ın (Donald Trump) talimatıyla İran'ı sorumlu tutuyor." ifadesine yer verildi.

CENTCOM, bugün TSİ 13.00'te (ABD doğu saatiyle 06.00'da) ABD güçlerinin, İran'a yönelik ilk saldırı dalgasını başlattığını duyurmuştu.

İlginizi Çekebilir BAHREYN’DE SİRENLER ÇALDI

Bahreyn'de alarm sirenlerinin devreye girmesinin ardından halka güvenli bölgelere gitmeleri çağrısı yapıldı.

Bahreyn İçişleri Bakanlığının ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamada, hava saldırıları nedeniyle ülke genelinde alarm sisteminin devreye alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Vatandaşlarımızdan ve ülkede ikamet edenlerden sakin kalmalarını, en yakın güvenli bölgeye gitmelerini ve gelişmeleri resmi kanallar üzerinden takip etmelerini istiyoruz." ifadelerine yer verildi.

İRAN: KARŞILIK VERECEĞİZ

İran Silahlı Kuvvetleri'nin ABD'nin "saldırgan eylemlerine" kararlı şekilde karşılık verdiğini ifade eden Garibabadi, "İran'a yönelik her türlü saldırgan eylem, silahlı kuvvetlerimizin kesin karşılığını gerektirir." dedi.

İran halkına yönelik hiçbir saldırıyı cevapsız bırakmayacaklarını vurgulayan Garibabadi, bu tür eylemlere "kesin ve kararlı" karşılık verileceğini söyledi.

Garibabadi, ABD Başkanı Donald Trum'ın izlediği politikanın daha önce de denendiğini ve başarısızlıkla sonuçlandığını öne sürerek, İran'ın geçmişte hem ABD'ye hem de İsrail'e "ağır yenilgiler yaşattığını" savundu.

İran Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Kirmanpur, ABD'nin ülkeye düzenlediği son saldırılarda 35 kişinin öldüğünü ve 300'den fazla kişinin yaralandığını belirtmişti.

Ahbap soruşturmasında bir ifade daha! 90 milyon TL dolandırıldım "MÜZAKERE PLANIMIZ YOK"

İran Dışişleri Bakanlığı ve Müzakere Heyeti Sözcüsü İsmail Bekayi, ABD ile yeni müzakere sürecine ilişkin, “Şu an müzakere planımız yok, savunmaya odaklanmış durumdayız.” dedi.

Yarı resmi Tesnim Haber Ajansı’na göre, Bekayi, ABD ile olası müzakere planına ilişkin açıklamada bulundu.

Bekayi, “Şu an müzakere planımız yok, savunmaya odaklanmış durumdayız. Mutabakat, karşılıklı yükümlülüklerden oluşan bir bütündür. Karşı tarafın mutabakatı ihlal etmesi halinde biz de yükümlülüklerimizi yerine getirmekten kaçınacağız. Bu bir usuldür ve bundan sonra da bu yönde hareket etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bekayi ayrıca, ülkesinin silahlı kuvvetlerinin İran’a yönelik her saldırıya misliyle karşılık verdiğini söyledi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'cülerin engellemeye çalıştığı Türkiye Yüzyılının inşası başlamıştır SON DAKİKA! Ahbap soruşturmasında Haluk Levent dahil 19 şüpheliye tutuklama talebi
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık