SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 08-07-26, 07:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yeni model geliyor! CHP’de ‘örgüt’ hamlesi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Mehtap Gökdemir - CHP Genel Merkezi, kongre süreçleri başlamadan önce manifestoyla nasıl bir örgüt istenildiğini ilan edecek. Manifestoyla kongre süreçleri, örgüte bakış açısı anlatılırken yeni örgüt modeli de hayata geçirilecek.

Milliyet’in edindiği bilgiye göre yeni modelle; güçlü, özgüveni yüksek, yetkin, yetki kullanan, karar süreçleri içinde yer alan, sorumluluk bilinci yüksek örgüt yapısı hedefleniyor.

Önseçim esas olacak

Milliyet’e konuşan kurmaylar, yeni örgüt modelini, “Herkes işini yapacak. Belediye başkanları kendi işini, örgütler kendi işini yapacak. Örgütler, belediye başkanlarının değil, genel merkezin politik unsuru olan, bağımsız ve özgür bir yapıya kavuşturulacak.

Partinin politik aygıtı olarak Genel Başkan’ın ve Genel Merkez’i il ve ilçelerde temsil eden, aidiyetini belediye başkanlarından değil, Parti Genel Merkezi ve partiye kullanmış bir örgüt modeli düşünülüyor. Kamu kaynağı ile hiçbir belediye başkanı, partinin örgütünü bükemeyecek” sözleriyle anlattı.

Yeni örgüt modeline ilişkin tüzük değişiklikleri yapılması da düşünülüyor. Kurmaylar, önseçimin esas olduğu, merkez yoklamanın istisna tutulduğu, olduğu bir tüzük değişikliği yapılmasının planlandığını ifade ettiler.

Başkanlara karne

Aynı çalışmayı belediye başkanları için de yapacaklarını kaydeden kurmaylar, “Belirlediğimiz kriterlere göre isimler aday gösterilecek. Üç-altı ayda bir belediye başkanlarının performansını ölçeceğiz” bilgisini verdiler.

Görevden almalar devam edecek

CHP MYK, 10 Temmuz Cuma günü toplanacak. MYK kararıyla bugüne kadar 36 il başkanı görevden alındı. Henüz 16 il başkanlığına atama yapıldı. MYK’da henüz atama yapılmamış 20 ilin il başkanlarının belirlenmesi bekleniyor.

Özgür Özel cephesi, “Atama yapacak il başkanı bulamıyorlar” iddiasında bulunurken, Genel Merkez kurmayları bu iddiaya, “Her yerde 9-10 aday var. Çok fazla talep olduğu için ince eleyip sık dokuyoruz. Çok fazla talep var” yanıtını verdi. Öte yandan MYK kararıyla 5-10 arasında il başkanın daha görevden alınması bekleniyor.




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık