SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 08-07-26, 07:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Sabırla, sağduyuyla bekliyoruz


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel, bir dizi program için Eskişehir’e geldi. Özel, saat 13.30’da Atatürk Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen grup toplantısına katıldı.

‘Sessiz duramayız’

Özel, grup koplantısının bir kısmını dış politika ve NATO toplantısına ayırdı. Özel, “Avrupa ile bozulan ilişkilerin düzeltilmesi noktasında adımlar atılmasını, demokrasi ve hukuk zemininde yeniden hukukun üstünlüğü, demokratikleşme adımlarıyla ülkemizin çıkarlarını önceleyecek kurumsal ilişkilerin başlatılmasını bekleriz ama maalesef bu beklentilerin çok uzağındayız. Elbette NATO üyesiyiz, NATO’nun en büyük ikinci ordusuna sahibiz ama NATO’ya körü körüne bağlı olamayız. Her yanlışın arkasında sessiz duramayız” ifadelerini kullandı.

‘Utanç kararı’

Mutlak butlan kararıyla ilgili konuşan Özel, şunları söyledi: “Biz Adalet ve Kalkınma Partisi’ni kurulduğu günden sonra ilk kez yenenekibiz.Son kurultayın sonuçlarını hazmedemeyenlerle son seçimlerin sonuçlarını hazmedemeyenler mutlak butlan ittifakını kurmaya çalışıyorlar.Bu utanç kararından beri sabırla, sağduyuyla bekliyoruz. Aklıselimin hakim olmasını bekliyoruz.Partimizi geri almak için sonuna kadar mücadeleyi veriyoruz, vermeye devam edeceğiz.”

Böceklerin tutukluluğuna devam kararı çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik “rüşvet” ve “yolsuzluk” soruşturması kapsamında, aralarında görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek’in de bulunduğu 2’si tutuklu 41 sanığın yargılandığı davanın 3’üncü duruşmasında ara karar açıklandı. Mahkeme heyeti, Muhittin Böcek ile oğlu Mustafa Gökhan Böcek’in tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık