SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt 26-06-26, 17:20   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kahramanmaraş'ta facia! Haberi apartman sitesinin mesaj grubunda gördü: Geldiğimde zaten olan olmuştu

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Abdulhamithan Camisi'nde düzenlenen törene, yaşamını yitiren Esra, Muhammet Ali ve Mustafa Saltalı'nın ailesi ve yakınları ile Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, AK Parti İl Başkanı Muhammet Burak Gül ile vatandaşlar katıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kardeşlerin cenazeleri, cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Kapıçam Şehir Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Mikail Saltalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 kardeş olduklarını, 3 engelli kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Çağlayancerit ilçesinde öğretmen olarak görev yaptığını, olayı duyar duymaz kent merkezine geldiğini dile getiren Saltalı, annesinin çok fedakar olduğunu, ilerlemiş yaşına rağmen her zaman evlatlarının yanında durduğunu söyledi.

'HABERİ APARTMAN SİTESİNİN MESAJ GRUBUNDA GÖRDÜM'

Saltalı, ", "Dün yaşamış olduğumuz olaydan dolayı çok üzgünüm, ne diyeceğimi de bilemiyorum. Tabii bu Allah'ın emri, buna diyeceğim bir şey yok. Toplamda biz 8 kardeştik, 5 erkek 3 kızdık. Engelli olan 3 kardeşim vefat etti. Ben Çağlayancerit’teydim, haberi apartman sitesinin mesaj grubunda gördüm. O esnada hızlı bir şekilde buraya geldim. Geldiğimde zaten olan olmuştu, kardeşlerim vefat etmişti. Kardeşlerim çok kısa bir süre yurtta kalmıştı, belki 1 hafta sürdü sürmedi. Annem elinden geleni yaptı, yıllarca baktı. Ağabeyimin 46 yaşındaydı, 40 sene ağabeyime baktı, sonra ablam düştü, onu çekti. Her zaman evlatlarının yanındaydı. Gözlerinin önünde de onların feryatlarını duyarak kaybetti. Ev kullanılamayacak durumda. Sağ olsun belediyemiz de bize gereken yardımı gösteriyorlar. Bu konuda da hassasiyetlerini görüyorum. Hepsine teşekkür ederim"" diye konuştu.

Saltalı, yaşanan acı olayın ardından devletin tüm kurumlarıyla verdiği destek için teşekkür etti.

OLAY

Dün Boğaziçi Mahallesi'ndeki bir apartmanın 1. katındaki dairede henüz bilinmeyen nedenle yangın çıkmış, 3 engelli kardeş yaşamını yitirmiş, dumandan etkilenen anne Nevruz Saltalı, oğlu Mustafa Saltalı ve aynı katta yaşayan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak ; Milliyet