SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt 18-06-26, 11:20   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
26 yaşında ezber bozan kariyer: Yaptığım işten gurur duyuyorum

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yunusemre ilçesine bağlı kırsal Yağcılar Mahallesi'nde yaşayan, lise eğitimini tamamladıktan sonra yaklaşık 10 yıl boyunca farklı işlerde çalışan Fadime Gürdür, iki ay önce kurumsal bir şirketteki görevinden ayrılarak köyüne döndü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kendi işini kurmaya karar verdiğini belirten Gürdür, ailesine ait küçükbaş sayısını iki katına çıkardı ve hayvancılık yapmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde güne başlayan Gürdür, keçilerin bakımını yapıyor, sağım işlemlerini gerçekleştiriyor ve sürüyü otlatmaya çıkarıyor. Gün boyunca hayvanların yemlenmesi, ahır temizliği ve diğer işleriyle ilgilenen Gürdür, şehir yaşamını geride bırakarak üretimin içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

'YAPTIĞIM İŞTEN GURUR DUYUYORUM'

Gürdür, kadınların hayvancılık yapamayacağı yönündeki önyargılara rağmen hedeflerinden vazgeçmediğini kaydetti. Hayvancılığın çocukluğundan beri hayatının bir parçası olduğunu belirten Gürdür, "Bu işi aslında yıllardır yapıyorduk. İki ay önce çalıştığım kurumsal şirketten ayrılıp, babamın yanına geldim ve tamamen hayvancılığa yöneldim. Şu anki süreçten çok memnunum. Akranlarım şehirde vakit geçirirken ben hayvanlarımla uğraşıyorum. Ama bundan mutluyum. Yaptığım işten gurur duyuyorum" diye konuştu.

'YOLUN BAŞINDAYIM'

Kadınların hayvancılık yapmasına yönelik önyargılarla karşılaştığına dikkat çeken Gürdür, buna rağmen hedeflerinden vazgeçmediğini ifade etti. Gürdür, "Keçi beslediğim gören bazı kişilerin 'Yapamazsın, olmaz' gibi düşünceleri oldu. Ama ben başaracağıma inanıyorum. Yolun başındayım ve hedeflerim var" dedi.

'MARKAMI OLUŞTURMAK İSTİYORUM'

Gelecekte keçi sütü ve keçi peynirinden kendi markasını oluşturmayı istediğini belirten Fadime Gürdür, devlet desteklerinden de yararlanmayı planladığını söyledi. Gürdür, "İlerleyen süreçte keçi peynirini bir marka haline getirmek istiyorum. Bunun için çalışıyorum. Genç girişimci olarak Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteklerinden faydalanmayı düşünüyorum. Destekler olursa işlerimizi daha da büyütebiliriz" diye konuştu. (DHA)

Kaynak ; Milliyet