SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 11-06-26, 11:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
FBI'da istihbarat sızıntısı! 'Hassas bilgileri takip ediyorlar'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından sosyal medya platformlarında video mesajla yapılan açıklamada,Çin'e bağlı askeri istihbarat unsurlarının Batı'daki çevrim içi iş platformları ve profesyonel ağ siteleri üzerinden hassas bilgilere erişimi olan kişileri hedef aldığı iddia edildi.

‘DİKKATLİ OLUN’ UYARISI

Özellikle ABD, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'dan oluşan Five Eyes (Beş Göz) istihbarat paylaşım ağına üye ülkelerde görev yapan askeri personel, devlet görevlileri, akademisyenler, gazeteciler ve savunma ile güvenlik alanlarında çalışan kişilerin bu yöntemle hedef alındığı ileri sürülen açıklamada, eskiden ve halen kritik görevlerde bulunan devlet görevlilerini internet üzerinden gelen çekici iş tekliflerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

‘HASSAS BİLGİLERİ TAKİP EDİYORLAR’

Açıklamada,Çinistihbarat unsurlarının, sahte danışmanlık şirketleri, düşünce kuruluşları veya insan kaynakları firmaları gibi davranarak çevrim içi iş ilanları oluşturduğu ve başvuru yapan kişilerden "kamuya açık olmayan" hassas bilgileri talep ettiği kaydedildi.

'İSTİHBARAT TOPLAMA GİRİŞİMİ'

Bu yöntemle hedef alınan kişiler üzerinden uzun vadeli ilişkiler kurularak askeri, siyasi ve ekonomik nitelikte gizli veya ayrıcalıklı bilgilerin elde edilmeye çalışıldığı vurgulanan açıklamada, bu faaliyetlerin ABD ve müttefik ülkelerin ulusal güvenliğine yönelik bir istihbarat toplama girişimi olduğu belirtildi.

Dünyanın en güvenli ülkeleri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?İsrail 'dikkatli olmalıyız' diyerek duyurdu! 'Türkiye'nin ertesi gün planı'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık