SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 04-06-26, 18:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
CHP'de Özkan Yalım muamması! Genel Merkez: İstifası gizlenmiş


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ- CHP'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yüksek Disiplin Kurulu, mutlak butlan kararının ardından ilk toplantısını gerçekleştirirken, toplantıya Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Yapılan başkanlık seçiminde Mahir Polat YDK Başkanlığı'na seçildi.

YDK İLK KEZ TOPLANDI

Kurulun ilk toplantısında aldığı en önemli kararlardan biri, iptal edilen kurultay sonrasında verilen ihraç kararlarının kaldırılması oldu. Böylece Özgür Özel yönetimi döneminde alınan ihraç kararları geçersiz sayıldı. Ancak en çok merak edilen isimlerden biri Özkan Yalım oldu. İlk etapta Yalım hakkında verilen ihraç kararının da kaldırıldığı ve CHP'ye dönüş yolunun açıldığı yorumları yapıldı.

Bu değerlendirmelere açıklık getiren YDK Başkanı Mahir Polat, Özkan Yalım'ın 28 Nisan'da istifa dilekçesini verdiğini, dilekçenin 29 Nisan'da CHP Genel Sekreterliği kayıtlarına geçtiğini söyledi. Polat, Yalım hakkındaki ihraç kararının ise 2 Mayıs'ta alındığını belirterek, "İstifa etmiş bir kişi hakkında sonradan ihraç kararı vermişler" dedi.

Babası şarjöründeki tüm mermileri sıkarak öldürdü! 1 yıl önceki fotoğrafı mucizeydi, şimdi trajediİHRAÇ KARARLARI TEK TEK İPTAL EDİLDİ

Detayları CNN Türk MuhabiriMelike Görür Demirkıran şöyle aktardı;

"Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), mutlak butlan kararının ardından ilk kez toplandı. Toplantıya Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Toplantı sonrasında yapılan başkanlık seçiminde Mahir Polat, YDK Başkanı oldu.

Kurul, toplantıda önemli kararlar da aldı. Bunların en önemlisi, iptal edilen kurultayın ardından alınan ihraç kararlarının tamamının iptal edilmesi oldu. Böylece Özgür Özel yönetimi döneminde Yüksek Disiplin Kurulu tarafından verilen ihraç kararları iptal edildi. Söz konusu isimler arasında Berhan Şimşek, Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş da bulunuyordu. Kararla birlikte bu isimlerin CHP'ye dönüşlerinin önü açılmış oldu.

GENEL MERKEZ: ESKİ YÖNETİM, YALIM'IN İSTİFASINI GİZLEMİŞ

En dikkat çeken isim ise Uşak Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ve tutuklu bulunan Özkan Yalım'dı. Özkan Yalım'ın da ihraç kararının iptal edildiği konuşuldu ve bu şekilde değerlendirildi. Çünkü zaten CHP'de Özgür Özel yönetimi tarafından ihraç edilmişti. Bu yönde bir açıklama yapılmıştı.

Edinilen bilgilere göre ve Mahir Polat'ın basın mensuplarına yaptığı açıklamaya göre, Özkan Yalım ihraç kararından önce CHP'den istifa etmiş.

Baktığımız zaman Mahir Polat, "28 Nisan'da bir istifa dilekçesi vermiş Özkan Yalım" dedi. "Partimiz bu dilekçeyi 29 Nisan'da genel sekreterlik kayıtlarına almış" ifadelerini kullandı. Ve ihraç kararının ise bundan 3 gün sonra, yani 2 Mayıs'ta olduğunun altını çizdi.

Böylece, "O dönemde görev yapan arkadaşlarımız Özkan Yalım'ın ihracı konusunda zaten gecikmişler" ifadelerini kullandı ve "İstifa etmiş bir kişi hakkında sonradan ihraç kararı vermişler" dedi.

Ve "Genel Başkanımızın arınma ve eski değerlerine dönme yönündeki açıklamalarının arkasında CHP Yüksek Disiplin Kurulu vardır" ifadelerini kullandı. "Kimsenin şüphesi olmasın" dedi. "Özkan Yalım'ı affettik diye bir durum söz konusu değildir. Kendisi zaten istifa etmişti. Sonradan hakkında ayrıca bir karar alınmış" ifadelerini kullandı.

Özetleyecek olursak, Özkan Yalım'ın zaten istifa ettiğini belirtiyor Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi. Yani Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Mahir Polat. Bu nedenle de zaten istifa ettiği için ihracının olmadığını ve şu anda CHP üyesi olmadığının altını çizdi.

Bu konu aslında merak edilmişti. En çok merak edilen isimlerden biri de Özkan Yalım'dı. Bu kararın ardından Özkan Yalım yeniden partiye dönüyor mu diye değerlendirmeler yapılmıştı. Ancak bunun böyle olmadığını, CHP de Özkan Yalım'ın istifa ettiğinin altını çizerek açıklamış oldu."

Özgür Özel ve ekibi yeni parti kuracak mı? Kulislerdeki 3 kritik senaryo
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık