SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 04-06-26, 10:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Can Polat cinayetinden çıkan çete detayı şoke etti! Asıl hedef Engin Polat mıydı?


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, saat 13.45 sıralarında Çeşme Alaçatı'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Dilan ve Engin Polat çiftinin tatil için konakladıkları otelin önünde silah sesleri yükseldi. Engin Polat'ın kuzeni olan ve aynı zamanda çiftin korumalığını da üstlenen Can Polat (37), otelden ayrılmak üzere aracına bindiği esnada silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Polat, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İlginizi Çekebilir KATİL YAKALANDI

Saldırının ardından harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi kısa sürede kıskıvrak yakaladı. Olayla ilgili İzmir Valiliğinden yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan ilk incelemelerde, Can Polat isimli şahsın konaklama tesisinden ayrılmak üzere aracında hazırlık yapmak amacıyla dışarı çıktığı esnada silahla yaralandığı tespit edilmiştir. Yaralı şahıs, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış; ancak tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayın şüphelisi olan 2003 doğumlu S.A., suçta kullanıldığı değerlendirilen silahla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir."

Dilan - Engin Polat çiftinin koruması Can Polat'a kanlı pusu! Saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

CİNAYET ANI KAMERADA

Olayın gerçekleştiği anlar ise çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, siyah renkli bir aracın hemen yanında hazırlık yapan Can Polat'ın, açılan ateş sonucu aracın açık kapısının hemen yanına, yere yığıldığı anlar kameraya yansıdı. Vurulma anının hemen ardından çevrede büyük bir panik yaşandığı da görüntülerde yer aldı.

Gözaltına alınan silahlı saldırganın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Dilan-Engin Polat'ın koruması öldürülmüştü! Yeni detaylar kan dondurdu: Saatlerce pusuda beklemiş PUSUYA YATMIŞ

Tatillerini noktalayıp otelden ayrılmaya hazırlanan Polat ailesinin eşyalarını araca yüklemek üzere dışarı çıkan 4 çocuk babası Can Polat, kurşunların hedefi oldu. Görgü tanıkları ve otel işletmecilerinin ifadelerine göre, saldırgan sabah 09.00'dan itibaren sokakta bekleyerek ailenin dışarı çıkmasını gözledi.

Saldırı anına şahit olan otel işletmecisi Serhat Yılmazel, o anları şu sözlerle aktardı:

"Kamera kayıtlarından da izlediğimiz üzere şahıs geliyor ve ateş etmeye çalışıyor ancak silah sanırım ilk başta tutukluk yapıyor. Can Polat Bey ona bakarken şahıs tekrardan gelip 2-3 el ateş ediyor. Doğrudan Can Bey'i hedef aldı."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TALİMAT DALTONLAR'DAN

Soruşturma derinleştikçe cinayetin perde arkasına dair çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Gazeteci Seyhan Avşar'ın aktardığı bilgilere göre; gözaltına alınan zanlı, eylem talimatını kamuoyunda "Daltonlar" olarak bilinen suç örgütünden aldığını itiraf etti.



KONUMLARINI DİLAN POLAT'IN PAYLAŞIMLARINDAN ÖĞRENMİŞLER

İddiaya göre zanlı, asıl hedefin Engin Polat olduğunu ancak Polat'ın bulunduğu ortamların aşırı güvenlikli olması nedeniyle ona ulaşamadığını, bu sebeple talimat doğrultusunda ailenin bir yakınına yöneldiğini belirtti. Ayrıca, çetenin ailenin yerini Dilan Polat'ın yaptığı sosyal medya paylaşımlarından tespit ettiği, Engin Polat'ın da ilk ifadesinde uzun süredir bu örgüt tarafından tehdit edildiklerini doğruladığı öne sürüldü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DİLAN POLAT'IN YAYIN AÇMASI GÜNDEM OLDU

Öte yandan Dilan Polat vurulma anından hemen sonra yaşananları gözyaşları içinde anlattığı videoyu, sosyal medya hesabından paylaştı. Dilan Polat, “Ne olur buraya polis, ambulans... Can Polat’ı vurdular. Allah’ım hayatımız zindan oldu artık. Ne olursunuz, odada kaldık hepimiz” ifadelerini kullandı. Dilan Polat paylaştığı videoyu, bir süre sonra kaldırdı.

İstanbul'da Şebnem Ferah coşkusu! 6 yıl sonra konser verdi



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık