SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 03-06-26, 18:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
12 yaşında gibi davrandı, bir aileyi 14 ay kandırdı! Akrabanın şüphesi film gibi dolandırıcılığı ortaya çıkardı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Brezilya'nın Santa Catarina eyaletinde yer alan Joinville kentinde, filmleri aratmayan ilginç bir dolandırıcılık olayı ortaya çıktı.

37 yaşındaki bir kadının, kendisini aile içi şiddet mağduru 12 yaşındaki bir kız çocuğu olarak tanıtarak bir ailenin yanında yaklaşık 14 ay yaşadığı belirlendi.

Şüphelinin kurduğu düzen, 2 Haziran'da mağdur ailenin evine düzenlenen polis operasyonuyla gün yüzüne çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İLK BAŞTA KİLİSENİN KAPISINI ÇALMIŞ

Yetkililerin aktardığı bilgilere göre kadın, "Gabriele" takma adıyla ilk olarak kentteki bir kiliseye başvurdu. Para eyaletinde ailesi tarafından istismara uğradığını ve evden kaçtığını öne süren kadın, kilise görevlilerinden yardım talebinde bulundu.

Yerel medya kuruluşlarının haberlerine göre, kilise üyeleri anlatılan hikayeye inanarak şüpheliye maddi destek sağladı ve barınabileceği bir yer bulmasına yardımcı oldu. Sürecin devamında bir aile, kadını evinde misafir etmeye başladı.

Yetkililer, zaman içerisinde ailenin şüpheliyle güçlü bir duygusal bağ kurduğunu ve yaklaşık 14 ay boyunca ona öz evlatları gibi davrandığını ifade etti.

İlginizi ÇekebilirGÖRÜNÜMÜNÜ KILIFINA UYDURMUŞ

Kadının, yetişkin görünümüne ilişkin soruları yanıtlamak için otizmli olduğunu ve kendisine zorla hormon ilaçları verildiğini iddia ettiği öğrenildi.

Şüphelinin, kurduğu yalanı sürdürmek amacıyla biberon ve emzik kullandığı, ayrıca geceleri sahte panik atak nöbetleri geçirdiği ve ses tonunu çocuk gibi incelttiği bildirildi.

Yerel basında yer alan bilgilere göre aile, kadını resmi olarak evlat edinmek istediğinde şüpheli sürekli çeşitli bahaneler öne sürdü ve kimlik belgelerini kaybettiğini söyledi. Okula gitmek istememesini ise "Beni arayan şiddet yanlısı babam yerimi bulur" sözleriyle gerekçelendirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AKRABANIN ŞÜPHESİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Olay, durumdan kuşkulanan bir akrabanın polise yaptığı ihbar sonucunda ortaya çıktı. Gözaltına alınan kadın, suçunu kabul etmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde, şüphelinin daha önce Sao Paulo, Rio de Janeiro ve Minas Gerais'in de aralarında bulunduğu beş farklı eyalette benzer yöntemlerle dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunduğu tespit edildi.

WhatsApp’tan para karşılığı uyuşturucu özelliği taşıyan ilaç yazan psikiyatristin cezası belli oldu
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık