SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-05-26, 11:26   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Hatay'da 3 kişinin öldüğü şiddetli yağışta akıntıya kapılan 2 genç aranıyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kent genelinde önceki gece ve dün sabah metrekareye 157,2 kilogram yağışın düştüğü sağanak, Antakya, Defne, Reyhanlı ve Samandağ ilçelerinde hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu; evleri, iş yerlerini ve tarım arazilerini su bastı.

Antakya ilçesi Hacı Ömer Alpagot Mahallesi'nde, yamaçta bulunan tek katlı müstakil ev, toprak kayması nedeniyle yola doğru çöktü. İhbarla bölgeye sevk edilen sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekiplerinin evin enkazında yaptığı çalışmada Abdulhannan El Muhamme’nin (15) cansız bedenine ulaşılırken, yaralı kurtarılan 3 kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ASİ NEHRİ TAŞTI

Samandağ ilçesinde de sel meydana geldi. Sel suları nedeniyle Antakya-Samandağ kara yolundaki köprü ile bazı yollarda çökme oldu. Çöken yollarda park halindeki araçlar zarar gördü. Ayrıca Huzurlu ve Acılar mahallelerinden geçen derenin taşması sonucu bazı araçlar, suda sürüklendi. Debisi artan Asi Nehri'nin bazı bölümlerinde taşkınlar yaşandı, araçlar su içinde kaldı. Kent genelinde 74 ekip, 498 araç ve bin 230 personel de ihbarlara müdahalede bulundu.

Bir kent gece felaketi yaşadı! Hatay'da sağanak sele dönüştü: Yollar çöktü, araçlar sahile sürüklendi... Ölü ve yaralılar var[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Defne-Samandağ çevre yolu Subaşı Üst Geçidi yakınlarında yolda çökme meydana geldi. Otomobiliyle ilerlerken dere yatağına düşen Nedim Habeşoğlu (66) da hayatını kaybetti.

Hatay’ı sel vurdu! 3 can kaybı, 4 yaralı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şahut Kimyonok

Habeşoğlu'nun cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Samandağ ilçesinde kapıldığı sel sularında kaybolan Şahut Kimyonok’un (62) da cansız bedenine ulaşıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

OTOMOBİL DEREYE DÜŞTÜ

Karaçay Mahallesi'nde sel sırasında dereye düşen otomobildeki Musa Paşa ve Deniz Hoşgel de kayboldu. Sahil Güvenlik, AFAD, su altı polisi ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmada otomobil bulundu ancak Paşa ile Hoşgel’in izine rastlanmadı. Gece saatlerinde ara verilen arama çalışmaları, sabah yeniden başlatıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlçede olası olumsuzlukların önüne geçilmesi için bugün eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Yağışların sona ermesiyle ekipler, biriken suların tahliyesi ve temizlik için çalışma başlattı.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık