SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-05-26, 10:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Beyaz Saray'da gizli düğün krizi! Trump'tan şok itiraf: 'Ne yapsam da yaranamam'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD Başkanı Donald Trump’ın büyük oğlu Donald Trump Jr., bu hafta sonu Bahamalar’da sosyetenin dikkat çeken isimlerinden Bettina Anderson ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Ancak düğün hazırlıkları sürerken Amerikan kulislerini karıştıran başka bir iddia gündeme oturdu.

‘ULTRA GİZLİ DÜĞÜN’

PageSix’e konuşan kaynaklara göre çift, ultra gizli bir düğün planladı. Bahamalar’daki törende yalnızca aile üyeleri ve en yakın dostlardan oluşan 50’den az kişinin yer alacağı belirtilirken, Trump’ın davete rağmen katılmasının beklenmediği öne sürüldü.

KAÇAMAK YANIT

Oval Ofis’te gazetecilerin karşısına çıkan Trump ise oğlunun düğünüyle ilgili sorular karşısında net konuşmadı. ABD Başkanı, “Gitmemi isterdi ama çok küçük ve özel bir organizasyon olacak. Gitmeye çalışacağım” demekle yetindi.

‘DOĞRU BİR ZAMAN DEĞİL’

Ancak Trump’ın devamındaki sözleri dikkat çekti. “Şu an benim için doğru bir zaman değil. İran ve başka meseleler var” diyen Trump’ın bu açıklaması, Amerikan medyasında yeni tartışmaları beraberinde getirdi. Çünkü Trump’ın kısa süre önce Miami’de bir kafes dövüşü gecesine ve Florida’daki golf etkinliğine katılması eleştirilerin hedefi olmuştu.

‘NE YAPSAM DA YARANAMAM’

Trump ise gelen yorumlara sitem ederek, “Bu ne yapsam da yaranamayacağım bir konu. Gitsem de eleştirilirim, gitmesem de…” ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

‘EN GİZEMLİ ETKİNLİKLERDEN BİRİ’

Kaynaklardan biri, Trump’ın düğünde yer almamasının uzun süredir beklendiğini, çiftin organizasyonu tamamen basından uzak tutmak istediğini söyledi. Bu nedenle Bahamalar’daki törenin, Trump ailesinin son yıllardaki en gizemli etkinliklerinden biri olacağı konuşuluyor.

İKİNCİ EVLİLİĞİ OLACAK

Donald Trump Jr. için bu evlilik ikinci olacak. Daha önce Vanessa Trump ile 12 yıl evli kalan Trump Jr., 2018 yılında boşanmıştı. Öte yandan Vanessa Trump’ın kısa süre önce meme kanserine yakalandığını açıklaması da gündemde geniş yankı uyandırdı.

Trump Jr.’ın adı geçmişte eski ABD’nin Yunanistan Büyükelçisi Kimberly Guilfoyle ile yaşadığı ilişkiyle sık sık magazin manşetlerine taşınmıştı. Bettina Anderson ile ilk kez geçen yıl ocak ayında Trump’ın yemin töreninde görüntülenen Trump Jr., şimdi ise “babası düğüne gelecek mi?” sorusuyla Amerikan medyasının odağında.

İsrail ve Yunanistan'da EFES-2026 yankılandı! 'Endişe veriyor' diyerek duyurdular: 'Türkiye'den geri adım yok'Küba'ya 96 model 'Maduro tarifesi' planı: ABD 4 kişinin ölümünden Castro'yu sorumlu tutacak
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık