SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt 14-05-26, 07:24   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
‘Çocukla hayatım tamamen değişti’

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Pınar Deniz, geçtiğimiz sene oğlu Fikret Hakan’ı kucağına aldıktan sonra hayatının tamamen değiştiğini söyledi. Projelere de ara veren oyuncu, “Hayatımda çok şey değişti. Gerçekten bir çocuk geliyor ve dünya değişiyor. Biraz heyecanlıyım, projeleri değerlendirirken, ‘Acaba çocuğuma daha az mı zaman ayırırım?’ diye korkular yaşıyorum” ifadelerini kullandı. Anneliğin kendisini nasıl dönüştürdüğüne değinen oyuncu, “Empati duygusu yüksek biriydim, şimdi çok daha anlayışlı birine dönüştüm. Oğlum bana şunu gösterdi; insan başına gelmeden hiçbir konu hakkında yorum yapmamalı. Bu süreç beni daha dingin biri yaptı ve insan psikolojisini daha iyi anlamama yardımcı oldu” şeklinde konuştu. Ev hayatındaki değişimi esprili bir dille anlatan Deniz, “Evde Fiko’nun alanları var, biz sadece yaşıyoruz gibi düşünün. Uykusuzluk zordu ama zamanla rayına oturuyor. Zor ama çok güzel bir süreç” diye konuştu. Eşi Kaan Yıldırım’ın desteğine de ayrı bir parantez açan oyuncu, “Biraz kocamı öveceğim. Kaan gerçekten çok yardımcı oldu, sorumluluk bilinci çok yüksek. Fiko’dan önce de çok düşünen biriydi ama şimdi anı daha çok yaşayan, çoğu şeyi sorun etmeyen birine dönüştü” açıklamasını yaptı. Deniz, yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi ‘Yorgun Güneş’, hakkında da konuştu. Emotion markasının yüzü olan oyuncu, “Bu projeyi audition ile aldım, doğrudan teklif gelmedi. Deneme çekimine girdim” dedi.

Kaynak ; Milliyet