SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 06-05-26, 07:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
ABD’de tutuklu bulunan Eylem Tok yazdı: Varislerle helalleştik


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kazanın ardından oğlunu ABD’ye kaçıran ve orada tutuklanan, Türkiye’de rde hakkında yakalama kararı çıkarılan Eylem Tok, 3 sayfalık mektup yayımladı. Oğlunu savunan Tok, “Bbir hata varsa en büyük sorumluluğu anne ve babası olarak bize aittir. Kazanın ardından tek düşüncem korkmuş çocuğumu korumaktı” ifadelerini kullandı.

Tok, kaza yerine gitmediğini, polisin aranmasını engellemediğini iddia ederek, ABD’ye kaçmalarıyla ilgili de “Bir süre uzaklaştım. Bu bir kaçış değil, yönümü bulma çabasıydı” dedi. Aci ailesiyle ilgili de Tok, “Yasal varislerle bir sulh anlaşması yaparak helalleştiğimizi de belirtmek isterim” dedi. Oğuz Aci’nin eşi Şükriye Aci’nin aldığı “kan parası” sonrası şikâyetinden vazgeçmesi eleştirilmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Baba Aci: Kabul etmiyoruz

Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci ise mektuba sert tepki gösterdi: “Benim oğlum öldü, ben evladımı kaybettim. Ama o, oğlunun yaşadığı mağduriyeti anlatıyor. Onunki evlat da benimki neydi? Biz anne-babası olmamıza rağmen yasal varis sayılmıyoruz. Karşı tarafla yapılan bu anlaşmanın kabul edilir hiçbir yanı yok. Yasal varislerden biri 3 yaşında bir çocuk. Ben adalete sonuna kadar güveniyorum. Bu dava ne parayla ne de helalleşmeyle kapanacak. Buna izin vermeyeceğiz.”


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık