SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 30-04-26, 15:25   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Avcılar’da Mısırlı kiracıya icra şoku! Ülkesinden döndü, eşyalarını sokakta buldu


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay 27 Nisan Pazartesi günü Denizköşkler Mahallesi’nde bulunan 4 katlı apartmanda meydana geldi. Ev sahibinin binanın giriş ve 3'üncü katında bulunan daireleri borçları nedeniyle icradan satıldı. Apartmanın giriş katındaki daireyi üniversite öğrencisi Omar A.'ya kiralayan ev sahibi durumu kiracısına bildirmedi. Satışın kesinleşmesinin ardından binaya gelen icra ekipleri, iki dairenin de kapısına mahkeme kararının bulunduğu tahliye tebligatı astı.

Gülistan Doku dosyasında düğüm çözülüyor: Valinin oğlunun aracındaki DNA, aileyle karşılaştırılıyor'BEN NEREYE GİDEYİM ŞİMDİ'

Giriş katındaki dairede kiracı olan Mısırlı üniversite öğrencisi, iddiaya göre ülkesinde olduğu sırada kapıya bırakılan tebligatı görmediği için evi tahliye etmedi. Belirlenen sürenin dolmasının ardından icra dairesi görevlileri ve avukatlar, tahliye için adrese geldi. Bu sırada eve gelen Omar A. karşısında icra görevlileri ve avukatları görünce şaşkınlık yaşadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apartman sakinlerinden biri öğrenci Omar A.'yı sakinleştirmeye çalışarak "Bağırma. Ben sana zamanında o adama para verme dedim. Niye tartışıyorsun " diyerek sert çıktı. Bu sırada apartman önündeki icra görevlileri, "Ben üniversiteye gidiyorum" diyen Omar A.'yı durdurdu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Avukatın "Kandırmış seni, o kirayı ona ödemen de yanlış" sözlerine Omar A. "Nasıl olur. Böyle bir şey Türkiye'de de dünyada da yok" diyerek tepki gösterdi. Avukatın "Eşyalarını alırsın" sözlerine sinirlenen Omar A. bu kez "Ben nereye gideyim şimdi" diyerek sert çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

EV SAHİBİ GÖREVLİLERİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Bu sırada apartman önüne gelen ev sahibi, "Bu adamlar istinafta da aynı şeyi yaptılar. Ben istinaftan bozdum bunu. Mahkeme kararı diye bir şey yok. Buradan hakim olmadan bir taş bile çıkamaz" diyerek kendini savundu. Oturduğu 3'üncü kattaki dairesi de icradan satılan ev sahibi polisleri ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bu kez satış işlemlerinin tamamlanmadığını iddia eden ev sahibi görevlilerin resmi belgeleri göstermesi üzerine itirazından vazgeçti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

EŞYALARININ SOKAĞA ÇIKARILMASINI İZLEDİ

Bu sırada sokakta bekleyen kiracı Omar A. ise polis ve avukatların bulunduğu apartmanın önünde eşyalarının sokağa çıkarılmasını izledi. Koltuk takımından buzdolabına televizyondan çamaşır makinesine kadar tüm eşyaları daireden çıkarılan Omar A. sokakta kaldı. Kiracı Omar A.'nın akşam saatlerinde tuttuğu araca eşyalarını yükleyerek sokaktan ayrıldığı öğrenildi. Kiracı Omar A.'nın ev sahibine 8 bin lira kira ödediği ve ödemesi düzenli yaptığı öğrenildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

3 büyük depremin izi bulundu! Bilim insanları bölgede: Ne kadar vaktimiz var?
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık