SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 20-04-26, 13:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İBB’nin 'yolsuzluk' davası 24’üncü gününde


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'Yolsuzluk' soruşturması kapsamında 23 Mart 2025 tarihinde tutuklanan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da arasında olduğu 92'si tutuklu 414 sanığın yargılandığı dava devam ediyor.

TikTok fenomeni canlı yayında bir kadını bıçakladı! Hediye ve etkileşim yağdıİstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Silivri’deki Marmara Ceza İnfaz Kurumu’nda yapılan duruşmaya görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in arasında bulunduğu tutuklu sanıklar ile tutuksuz sanıklar katıldı.

'TENZİLİ RÜTBE OLMUŞSUNUZ'

Duruşmaya tutuklu Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz’ün çapraz sorgusuyla devam edildi. Ekrem İmamoğlu söz alarak sanık Ali Rıza Akyüz’e sorularını yöneltti. İmamoğlu, “Siz örgüt üyesi misiniz? Özel vasıflı mısınız?” diye sordu. Akyüz’ün “Özel vasfım yok” demesi üzerine İmamoğlu gülerek “Tenzili rütbe olmuşsunuz” dedi. İmamoğlu’nun “Benim size meşru veya gayrimeşru, herhangi bir konuda dolaylı ya da direkt bir talimatım baskım oldu mu?” şeklindeki sorusuna Akyüz, “Böyle bir yaklaşım olmadı, böyle bir işleme tabi olmadım” diye cevap verdi. Daha sonra Akyüz’ün avukatlarının beyanlarının alındı.

Gülistan Doku soruşturmasında koruma polisi Şükrü Eroğlu'nun ifadesi ortaya çıktı: ‘Zarfı vali verdi’
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık