SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 20-04-26, 12:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Sosyal medya fenomeninin acı ölümü saatler sonra böyle ortaya çıktı! 'Ayağımla bedenine temas ettim'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD’nin Teksas eyaletinde düzenlenen ‘Ironman triatlon’ yarışında, 38 yaşındaki Brezilyalı sporcu ve sosyal medya fenomeni Mara Flávia, yarış sırasında bir anda ortadan kayboldu.New York Post’un haberine göre, Instagram’da 60 binden fazla takipçisi bulunan Flávia, yarışın ilk etabı olan Lake Woodlands’taki açık su yüzme bölümünde kayboldu. Yaklaşık 226 kilometrelik zorlu parkurdan oluşan yarışın başlangıcında suya giren sporcu, kısa süre sonra gözden kayboldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ARAMA-KURTARMA EKİPLERİ DEVREYE GİRDİ

Olayın ardından sabah erken saatlerde Montgomery County Şerif Ofisi ile Woodlands İtfaiyesi’ne çok sayıda ihbar yapıldı. İtfaiye ekipleri, ‘kayıp yüzücü’ ihbarını ilk olarak saat 07.30 sularında aldı.

Arama-kurtarma ekipleri, yarış devam ederken gölde çalışmalarını sürdürdü. Yetkililer, devam eden organizasyon nedeniyle su altı görüş mesafesinin neredeyse “sıfır” olduğunu ve bunun çalışmaları zorlaştırdığını belirtti.

CANSIZ BEDENİ 3 SAAT SONRA BULUNDU

Flávia’nın cansız bedeni, kaybolduktan yaklaşık üç saat sonra, saat 09.30’un ardından sudan çıkarıldı. Yetkililer, sporcunun gölün yaklaşık 3 metre derinliğine battığını açıkladı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Flávia’nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Şerif Ofisi, sporcunun ‘yarışın yüzme etabı sırasında boğulduğunu’ doğrularken, olayla ilgili soruşturmanın standart prosedürler kapsamında sürdürüleceğini bildirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'AYAĞIMLA BEDENİNE TEMAS ETTİM'

Olay sırasında bölgede bulunan bir gönüllü, yaşananları ‘panik ve korku dolu anlar’ olarak tanımladı. Tanıkların, Flávia’nın aniden suyun altına kaybolduğunu ifade ettiğini aktaran gönüllü, kendisinin de defalarca suya dalarak arama yaptığını söyledi.

Habere göre gönüllü, ilk denemesinde ayağıyla sporcunun bedenine temas ettiğini ancak onu çıkaramadığını belirterek, ‘Onu canlı çıkarabileceğime inanarak aramaya devam ettim’ ifadelerini kullandı.

BÜYÜK ÜZÜNTÜYE YOL AÇTI

Brezilyalı sporcu, sosyal medyada özellikle triatlon ve dayanıklılık sporlarına yönelik paylaşımlarıyla tanınıyordu. ABD basınındaki haberlere göre Flávia’nın ölümü, spor camiasında ve takipçileri arasında büyük üzüntüye yol açtı.

Savaşın 52. gününde sıcak dakikalar! ABD abluka görüntülerini paylaştı, İran müzakere kararını açıkladıAlmanya medyasında 'Erdoğan barış güvercini' başlığı! 'Dünya Antalya'da, Berlin kapının dışında!'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık