SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt 19-04-26, 11:24   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Şiddet görmüştü! Yıldız Asyalı’dan eşi hakkında şok suçlama: Babamı darbetti

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, geçtiğimiz yıl mayıs ayında nikâh masasına oturduğu Mustafa Semih Demirci hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

İlginizi ÇekebilirEşi tarafından darbedildiğini ileri süren Asyalı, uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen Demirci'nin kendisine yaklaşmaya çalıştığını ileri sürerek vücudundaki morlukları paylaşmıştı.

Yıldız Asyalı, "Yaklaşık 5 saat sonra kapımızın önüne geldi. Korkumuzdan annem ve babamın evindeyiz. Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen hâlâ neredeysem oraya gelmeye çalışıyor" sözleriyle yaşadığı tedirginliği dile getirmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Asyalı, ayrıca "Bu kişi, benim ayrılmak istememi bahane ederek beni ilişkiye zorlayıp manipüle etmektedir. Sorunlarım olduğunu öne sürerek beni ezmek ve baskılamak için elinden geleni yapacaktır. Neden mi? Bunu size çok net söyleyebilirim: Benim kendimi kötü hissetmem, çöküşe geçmem ve depresyonda olduğumu göstermek için tüm bu adımları atacaktır. Evet, hukuki süreç başlamıştır. Uzaklaştırma kararını ihlal ettiği için hapis istemi savcı tarafından kabul edilmiştir. Bu kişi beni suçlu göstermek için kendi kollarını kesip beni şikâyet etmiştir. Üstelik bunun şahitleri de vardır" açıklamasını yapmıştı.

Hayranlarını korkuttu: Zayn Malik hastaneye kaldırıldı![Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

“BABAM DA EŞİM TARAFINDAN DARBEDİLDİ”

Yıldız Asyalı, ayrılık sürecinde olduğu Mustafa Semih Demirci'nin bu kez babası Ümit Asyalı'yı darbettiğini söyledi. Asyalı, paylaşımında "Babam da eşim tarafından darbedildi. Mustafa Semih Demirci isimli şahıs arabayı çaldı" ifadelerini kullandı.

Melek Baykal, Volkan Konak’ın mezarını ziyaret etti: Seni hiç unutmayacağızPelin Karahan boşanma sorusuna tek cümleyle nokta koydu!

Kaynak ; Milliyet