SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 08-04-26, 09:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kış geri dönüyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ülkenin büyük bölümünde yağışlı hava etkili olacak. Bazı bölgelerde karla karışık yağmur ve kar beklenirken, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 7-11 Nisan’daki sıcaklık düşüşüne dikkat çekilerek çiftçilere zirai don uyarısı yapıldı.

İSTANBUL DA YAĞIŞLI

AKOM açıklamasında “İstanbul’da çarşamba günü itibarıyla Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağı tahmin ediliyor. Hafta boyunca bölgemizde aralıklarla sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı, 17 dereceler civarında seyreden sıcaklıkların azalarak cuma gününe kadar 10 derecelerin altına, kış değerlerine gerileyeceği tahmin ediliyor” denildi.

‘15 NİSAN SONRASI BAHAR BAŞLIYOR’

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’e şu değerlendirmeyi yaptı: “Türkiye çarşambadan itibaren kuzeyden gelen sistemin etkisine girecek ve sıcaklıklar 4-5 derece düşecek. İstanbul’da sıcaklık çarşamba 12-13 derece olur. Bu sistem Anadolu’da bazı yerlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı yapar. İstanbul’da çarşamba gününden itibaren yağmur var ama aralıklı, kuvvetli değil. Sıcaklıklar da 4-5 derece düşecek. Çarşamba ve perşembe gecesi don riski var. Cumartesi gününden itibaren ülke genelinde hava ısınmaya başlıyor. 15 Nisan’dan sonra ise sıcaklıklar yükselerek bahar değerlerine geliyor. Bahar değerlerini de belki aşacağız.”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İkinci el cep için Beyaz Liste şartıİsrail'den Eşref Rüya dizisi oyuncusu Görkem Sevindik'e tehdit!
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık