SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 07-04-26, 07:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
‘Uzaylıların peşindeyiz’


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Uzaylıların peşinde olduklarını dile getiren Isaacman, Ay çevresine yolculuk yapan NASA’nın Artemis II ekibinin, evrende yalnız olmadığımıza dair kanat bulma olasılığının oldukça yüksek olduğunu söyledi.

NASA Başkanı, uzaylıların var olma olasılığının kurumun görevlerini planlamasında önemli bir faktör olduğunu ancak kendisinin iki kez Dünya yörüngesine uçuş yapmasına rağmen uzaylı görmediğini belirtti. Uzaylı yaşamının varlığını araştırmanın NASA’daki çalışmaların çoğunun özünü oluşturduğunu ifade eden Isaacman, “Bizim görevimiz Dünya’nın dışına çıkıp evrenin sırlarını çözmeye çalışmaktır. Yalnız mıyız sorusu, bilimsel çalışmalarımızın ve evreni keşif çalışmalarımızın hepsinde mevcuttur” diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İşte Ay’ın diğer tarafı

NASA’nın 54 yıl sonra 1 Nisan’da başlayan insanlı Ay yolculuğu devam ediyor. Orion uzay aracında yer alan mürettebat, Dünya’dan yaklaşık 406 bin 700 kilometre uzaklaşarak Ay’a yapılan insanlı yolculukta en uzak mesafe rekorunu kırarken, “Artemis II” ekibi ise Ay’a inmeyecek, Ay’ın güney kutbu yakınında tur atarak keşif yapacak. Şimdiye kadar hiçbir insanın ulaşamadığı kadar uzak bir mesafeye planlanan yolculuğun, cuma günü Pasifik Okyanusu’na inişle sona ermesi bekleniyor. Öte yandan NASA tarafından dün yayınlanan bu görüntüde, Ay’ın yakın tarafı (Dünya’dan gördüğümüz yarım küre), diskin üst yarısında koyu lekelerle görülebiliyor. Alt orta kısımda ise Ay’ın yakın ve uzak taraflarını kapsayan yaklaşık 600 mil genişliğindeki Orientale havzası krater yer alıyor.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık