SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 23-10-26, 16:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
10 yıllık ilişkisi ihanetle bitmişti! Ayça Tekindor'dan olay sözler: Ben küçük sevgili severim


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - “Yıkılıyo” şarkısıyla bir döneme damga vuran Ayça Tekindor, özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. 54 yaşındaki şarkıcı, 10 yıllık hayat arkadaşı Yıldıray tarafından aldatıldığını ileri sürdü.

Tekindor, yaşadığı ihanetin üzerinden aylar geçtiğini ancak eski sevgilisinin kendisini engellediğini fark ettikten sonra konuşmaya karar verdiğini söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'BENİ ALDATTI VE KIZI HAMİLE BIRAKTI'

Ayça Tekindor yaşadıklarını, “10 yıllık hayat arkadaşım Yıldıray, beni aldattı ve aldatmayı da beceremeyip kızı hamile bıraktı.” sözleriyle anlattı.

İlişkideki değişimi daha önceden hissettiğini belirten Tekindor, eski sevgilisinin kendisini daha az aramasından şüphelendiğini söyledi.

Ebru Şallı’dan yürek burkan Pars açıklaması: Allah’ın onu benden aldığına şükrediyorum 'BİR ŞEY YAPTIM, HAYATIM BİTTİ DEDİ'

Tekindor, gerçeği eski sevgilisinin kendisini görüntülü aramasıyla öğrendiğini belirtti. Tekindor, “Mart ayında beni görüntülü aradı ve ‘Ben öyle bir şey yaptım ki hayatım bitti’ dedi. İlk anda ‘Birini hamile mi bıraktın?’ diye sordum. O da hemen ‘Evet’ dedi.” ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tekindor, bu olayın ardından bir süre daha iletişim kurduklarını ancak daha sonra yollarının tamamen ayrıldığını ifade etti.

Şarkıcı Nev ikinci kez entübe edildi! 'Durum çok kritik' 'BEN KÜÇÜK SEVGİLİ SEVERİM'

Ünlü şarkıcının eski sevgilisiyle ilgili yaptığı bir başka açıklama da dikkat çekti. Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Tekindor, “Benim bütün sevgililerim küçüktü mümkünse de hep küçük olsun. Ben küçük sevgili severim. Yıldıray da benden 10 yaş küçüktü” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aldatıldığını açıklayan Ayça Tekindor gelen yorumlara ateş püskürdü: Daha beteriyle sınanırsınız umarım 'ONA HİÇBİR ZAMAN AŞIK OLMADIM'

Ayça Tekindor, 10 yıllık ilişkisinde mutlu olduğunu ancak eski sevgilisine hiçbir zaman aşık olmadığını da söyledi. Tekindor, “Ben Yıldıray’a hiçbir zaman aşık olmadım. Mantıklı bir beraberlik yaşadım. Yanımda bir nefes olduğu ve beni çok sevdiği için birlikte oldum. Çok da mutlu oldum.” şeklinde konuştu.

Haber İçi Banner

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık