SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 16-10-26, 21:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'ABD ve İsrail İran'ı vuracak' iddiası! Brent petrol 110 dolara fırladı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarının ardından bölgede gerilim yükseldi. Savunma Bakanlığının (Pentagon) İran'ın enerji altyapısı ve nükleer tesislerine saldırı kapsamında GBU-43/B bombasını kullanmayı değerlendirdiği iddialarına dair Trump, kullanımı değerlendirdiği öne sürülen söz konusu silahın nükleer olmadığını söyledi. "Taktik nükleer silah" kullanımının da seçenekler arasında olup olmadığı sorusuna Trump, "Hayır, nükleer değil. Bombaların anası büyük bir bomba ama nükleer değil." ifadelerini kullandı.

İran'ın Pickaxe Dağı bölgesinde yapım aşamasında olduğu belirtilen yeraltı tesisini vurmayı değerlendirdiklerini dile getiren Trump, "Şu anda Pickaxe Dağı'na bakıyoruz. Oraya gitmemiz gerekebilir. Orayı vurmayı deneyeceğiz. Hızla yok edeceğiz." dedi.

KARA BİRLİKLERİNİ KAPSAYACAK MI?

Trump, Newsmax televizyonununda söz konusu operasyonun ABD kara birliklerini kapsayıp kapsamayacağı sorusuna, "Hayır, bunu öngörmüyorum." yanıtını verdi. ABD'nin İran’ın nükleer altyapısına daha önce ağır zarar verdiğini, ancak Tahran'ın nükleer silah edinme ihtimali ortadan kaldırılmadan geri çekilmenin ileride yeni bir askeri harekatı gerektirebileceğini savunan Trump, "Yapabiliriz. Ama bunu yaparsak bir yıl içinde yeniden yapmamız gerekebilir. İran'ın asla nükleer silaha sahip olmamasını istiyoruz, çünkü bence buna sahip olursa anında kullanır." ifadelerini kullandı.

Trump, savaşın yakında sona ereceğine ilişkin güven duyduğunu vurgulayarak, "İran savaşı çok yakında bitecek. Çok yakında sona erecek. Bir şekilde sona erecek. Biliyorsunuz, bizimle müzakere ediyorlar. Evet. Ama bir şekilde çok yakında bitecek. Petrol ve benzinin fiyatları düşecek." değerlendirmesinde bulundu. İranlı yetkililerin, ABD ve İsrail’in askeri operasyonlarının durdurulmasını talep ettiğini ileri süren Trump, "Bizden durmamızı istediler. Biz de duruyoruz, çünkü onlarla müzakere ediyoruz." dedi.

PETROL FİYATLARI FIRLADI

Bu açıklamaların sonrasında bu gece petrol fiyatlarında çarpıcı bir yükseliş gerçekleşti. Küresel petrol piyasalarında gün içinde sert fiyat hareketleri yaşandı. Sabah saatlerinde 105,43 dolara kadar gerileyen Brent petrolün varil fiyatı, akşam saatlerinde ani bir yükselişle 110 dolar seviyesine ulaştı. Batı Teksas türü ham petrolün varil fiyatı da 100,72 dolara çıktı. Uluslararası Enerji Ajansının stratejik petrol rezervlerini piyasaya sunma sürecini hızlandırma kararı ve ABD'nin yaptırım adımları da enerji piyasalarının gündeminde yer aldı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fon sorununu siper alıp sermaye piyasalarına ateş etmek doğru değil Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti! Aleyna Kalaycıoğlu hakkında karar verildi
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık