SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 16-10-26, 07:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
‘En büyük korkum dağılmamız’


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kendisi gibi oyuncu İmer Özgün ile evli olan Salih Bademci, baba olduktan sonra hayatındaki değişimi anlattı. İklim adında kızı olan oyuncu, “Hayattaki en büyük korkum üçümüzün dağılması. Bu koşturmacanın içinde en çok kızımı ihmal etmiş olmaktan ve gelecekte, ‘Ya ben senden bunu istemedim ki, sen niye benim yanımda değildin?’ demesinden korkarım. İşimi kızımın önüne koymaktan korkarım. Oyuncu egosu başka bir şey. Kötü değil aslında ama yönetmeyi bilmek gerekiyor. Hayattaki kimliğinin önüne geçtiği zaman, eşinle, çocuğunla, arkadaşınla o bağ koparmaya başladığında kabus” diye konuştu.

Oyuncu, mesleği yalnızca bir varoluş biçimi olarak görmenin tehlikesine dikkat çekti.

Tümay Özokur’un ‘Mor Sorular’ programına konuk olan Bademci, “İnsanlarda bu sektöre girdikten sonra bir umut peydah oluyor. Bunun böyle devam edeceğini düşünüyorlar. Bütün hayatını ekranda var olmaya ya da sadece kendini var etmeye adadığı için saplanıp kalıyor. O elinden gitmeye başladığında da büyük bir boşluğa düşüyor. Oyunculuğu bir meslek olarak görmek zorundalar. Var oluş olarak gördüğünde bitersin. Mesleğini hayattaki mutluluğun olarak koyduğun zaman bittin demektir” ifadelerini kullandı.

Bademci, “Başarısızlık en keyiflisi. Her son, yeni bir başlangıç ama başarı erken geldiğinde o, insanı daha büyük bir külfet altına sokuyor” dedi.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık