SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 15-10-26, 14:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bir kent daha sağanağa teslim! Ev siteleri su bastı, camilerden uyarı anonsları yapılıyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kentte dün gece başlayan sağanak, şehrin belli bölümlerinde etkisini sürdürüyor. Sapanca ilçesi Göl Mahallesi'ndeki bir site sular altında kaldı. Fevziye Mahallesi'nden geçen derenin taşması sonucu köprü ve elektrik direkleri yıkıldı, mahalleye ulaşım kapandı. Mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için çalışma başlatıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu arada, Fevziye Mahallesi'nde sağanak yağışın ardından dere kıyısında bulunan ve daha önce boşaltılan iki katlı ev yıkıldı.

Eğitime sağanak engeli! İstanbul'un ardından 2 ilde daha okullar tatil edildiSEDAŞ, AFAD ve jandarma ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

CAMİLERDEN UYARI ANONSU

Kaymakamlık tarafından sel riskine karşı mahalledeki camilerden uyarı anonsları yapıldı.

İstanbul'da sağanak yağış hayatı felç etti! Can kayıpları var[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hendek ilçesinde de sağanak nedeniyle bazı yollar ve tarım arazileri sular altında kaldı. Çobanyatak Mahallesi'nde yolun bir kısmında çökme meydana geldi.

DERE KENARINDAKİ VİLLANIN YIKILDIĞI ANLAR KAMERADA

Sapanca Fevziye Mahallesi'nde derenin kenarındaki 2 katlı villa, debinin artmasının ardından yıkıldı. Binanın dereye devrildiği anlar, kameralara yansıdı.

Eğitime sağanak engeli! İstanbul'un ardından 2 ilde daha okullar tatil edildi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ESKİ KAYNARCA-KARASU YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taştı. Taşkın sebebiyle eski Kaynarca-Karasu yolu ulaşıma kapandı.
Sakarya genelinde etkisini sürdüren kuvvetli sağanak yağış, Kaynarca ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. İlçeye bağlı Büyükyanık Mahallesi'nde şiddetli yağış sebebiyle debisi yükselen dereler taştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Taşkın sularının karayolunu kaplamasıyla birlikte bölge adeta göle döndü. Sular altında kalan eski Kaynarca-Karasu yolu, güvenlik gerekçesiyle araç trafiğine kapatıldı. Bölgede ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanırken, ekiplerin su tahliye ve yol açma çalışmaları sürüyor.

GEYVE GEÇİŞİNDE ULAŞIM AKSADI

Sakarya'nın Geyve ilçesi D-650 kara yolu geçişinde, sağanak nedeniyle ulaşım aksadı. Sularla kaplanan yol nedeniyle bölgede, sürücüler araçları ile güçlükle ilerledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BELEDİYE BAŞKANI: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Karaçam boğazı mevkisinin yağmurdan en çok etkilenen bölge olduğunu belirten Başkan Yıldız, "Karaçam mahallesi, şu anda D-650 kara yolunun hemen dibindeki mahallemiz. Şu anda, bizim bu seferki yağmurda en çok etkilendiğimiz bölge özellikle bu Karaçam Boğazı diye tarif ettiğimiz bölge. Maalesef bazı yerlerde de patlaklar var ama şu anda genel müdürümüz, SASKİ'nin genel müdürüyle görüştük. Kısa zamanda çözeriz inşallah. Çalışmalarımız devam ediyor. Sabah yüzde 40 diye tahmin ediliyordu. Öğleye doğru da yüzde 90'lara geldiği için tahmin, buralara geldik. Allah yardımcımız olsun" dedi. (DHA)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık