|
|
|
| Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..! | |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama |
| | #1 |
| Çevrimdışı ![]() | Cenk Eren sahnedeki 30'uncu yılını 'Smart Sahne'de kutladı: Bir şarkı ile meşhur olmadım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Zeynep Bozkaya ve Berke Kosova’nın sunduğu programda hem mutlu hem yorgun olduğunu belirten Cenk Eren, “Sadece fiziksel olarak değil, mental anlamda da zorlukları olan bir sektör. İlk meşhur olmaya başladığımda genç yaşta sendeledim. Profesyonel yardımlarla bu süreci atlatmak gerekir.” dedi. BİNLERCE TEŞEKKÜR Cenk Eren, kendisini izleyen ve dinleyenlere minnettarlığını dile getirerek “Allah bana sevdiğim işi yapmayı ve kazandığımı paylaşma duygusu verdi. Bir dönemden sonra paylaşmayı öğreniyorsunuz. Beni dinleyen herkese, sevdiğim işi bana yaptırdıkları için binlerce kez teşekkür ediyorum.” diye konuştu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PEŞ PEŞE 5 ŞARKI Sahnelere çok küçük yaşlarda ve zor şartlarda başladığını ifade eden Eren, “O günleri iyi ki yaşamışım. Zor şartlarda çalışmasaydım bu günlere gelemezdim. Bir şarkı ile meşhur olmadım, uzun yıllar sahne alarak bu günlere geldim.” dedi. Müzikte ekibin önemini vurgulayan sanatçı, bu yıl peş peşe 5 şarkı çıkaracaklarının da müjdesini verdi. FATİH TERİM GELSİN Cenk Eren, programın sevilen kısmı “Bu Şarkı Sana” bölümünde “Ağla Halime” şarkısını A Milli Futbol Takımı’na ithaf ederken “Futbol ile çok ilgilenmiyorum fakat ‘Bizim Çocuklar’ın üzerine bu kadar gidilmez; kimse sahaya yenilmek için çıkmıyor. Ellerinden geleni yapıyorlar. Vincenzo Montella da dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri ama kimyası şu an için takımla uymadı. Fatih Terim yönetime gelsin isterim.” ifadelerini kullandı. AŞKI SÜRÜNEREK YAŞIYORUM Özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda da bulunan sevilen sanatçı, “Âşık olunca tek kelimeyle sürünüyorum. Aşkı sürünerek yaşamayı seviyorum, karşı tarafı kovalamayı severim. Beni kovalayanı istemiyorum ama kovaladığım da beni istemiyor, bir döngüdeyim.” diye konuştu. MURAT BOZ'DAN ÖZÜR DİLİYORUM Cenk Eren, Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarından Murat Boz ile geçmişte yaşadığı bir olayı anlatırken “Murat ile tanışmam kötü olmuştu. Magazin programı yaptığım yıllarda önümüze ne gelirse söylüyorduk. Murat'ın ilk çıktığı yıllarda onu kıracak bir şey söylemiştim, o yüzden özür diliyorum. Yaptığınız hataların sorumluluğunu almalısınız, özür dilemek bir erdemdir.” açıklamasını yaptı. MABEL MATİZ'İN ASİSTANI Mabel Matiz için "Türkiye'nin başına gelmiş en güzel şey" diyen Cenk Eren, komşusu olan ünlü sanatçıya şu sözlerle sitemde bulundu: İnanılmaz bir müzisyen, bayılıyorum. Aynı zamanda kendisiyle komşuyuz. Sevgili Ajda Pekkan, Mabel Matiz'den şarkı istedi ve şarkıda bir yeri değiştirmek istedi. Komşu olduğumuz için Mabel'e benim söylememi rica etti. Apartman görevlisi ile kendi numaramı gönderdim, iki gün sonra asistanı bana ulaştı. Mabel Matiz'in direkt olarak beni aramasını isterdim, bunun için üzüldüm. SMART SAHNE EKRANLARDA D-Smart Spor ve Dream Türk’ün ortak yapımı “Smart Sahne”, Zeynep Bozkaya ve Berke Kosova’nın sunumuyla her Salı 21.30’da Spor Smart, her Çarşamba 20.00’de Dream Türk ekranlarında... Kaynak ; Milliyet |
|
![]() |
| |