SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 07-10-26, 12:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
KKTC ile GKRY arasındaki yeni görüşmenin tarihi belli oldu!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) arasındaki bir sonraki görüşmenin yeri ve tarihi belli oldu. KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile GKRY Lideri Nikos Hristodulidis, 13 Ekim'de yerel saatle 15.30'da Birleşmiş Milletler (BM) kontrolündeki ara bölgede bir araya gelecek.

SON GÖRÜŞME 17 EYLÜL'DE YAPILMIŞTI

İki lider son olarak 17 Eylül'de BM İyi Niyet Misyon Ofisi'nde bir araya gelmişti. Saat 11.00'de başlayan baş başa görüşme yaklaşık 2 saat sürmüştü. BM, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Erhürman ile Hristodulidis'in güven oluşturucu önlemler, metodoloji ve Kıbrıs meselesinin özüne ilişkin konular üzerinde görüş alışverişinde bulunduğunu duyurmuştu.

Erhürman ise görüşmenin ardından yaptığı değerlendirmede, güven oluşturucu önlemler konusunda henüz bir uzlaşıya varılamadığını belirtmiş, genişletilmiş formatta yeni bir toplantının yapılabilmesi için öncelikle Kıbrıs'ta somut ilerleme sağlanması gerektiğini ifade etmişti.

Erhürman ve Hristodulidis, 17 Eylül'deki görüşmenin ardından ABD'nin New York kentinde düzenlenen BM Genel Kurulu'na katılmış ancak ikili bir araya gelmemiş, heyetler arası görüşme yapılmıştı.

Dünyanın konuştuğu infazda yeni gelişme! Hastaneden gelen haber şoke etti: 'Benzeri görülmedi' Gizli liste sızdı! İran'a saldırı ABD'ye pahalıya patladı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık