SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 06-10-26, 16:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Katar'dan Mekke Anlaşması açıklaması! 'Her türlü çabayı destekliyoruz'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Katar Dışişleri Bakanlığı Medya ve İletişim Direktörü İbrahim bin Sultan el-Haşimi, başkent Doha'da düzenlenen haftalık basın toplantısında bölgesel gelişmeler, ABD-İran görüşmeleri ve Mekke İttifakı'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

'HER TÜRLÜ ÇABAYI DESTEKLİYORUZ'

Bölge ülkelerinin güvenliklerini, egemenliklerini ve toprak bütünlüklerini korumaya yönelik bölgesel güvenlik girişimlerini desteklediklerini aktaran Haşimi, "Mekke İttifakı'nı ve bölgesel istikrarı güçlendiren her türlü çabayı destekliyoruz. Katar'ın ittifaka katılması konusunda konuşmak için henüz erken" ifadelerini kullandı.

Haşimi, Katar’ın bölgedeki gerilimin azaltılmasına yönelik önceliklerinden birinin Hürmüz Boğazı’nda seyrüsefer serbestisinin yeniden sağlanması olduğunu kaydetti.

ABD-İRAN ARASINDA MESAJ ALIŞVERİŞİ SÜRÜYOR

İran'a ilişkin müzakerelerin sürdüğünü ve tarafların kaygılarının dikkate alındığını belirten Haşimi, taraflar arasındaki görüşmelerin ve mesaj alışverişinin Katar ve arabuculular aracılığıyla devam ettiğini aktardı.

Haşimi, Washington ile Tahran arasındaki görüşmelerde üzerine inşa edilebilecek bir ilerleme sağlamak amacıyla temasların ve ziyaretlerin sürdüğünü kaydetti.

İranlı heyetlerle görüşmelerin ve iletişimin devam ettiğini aktaran Haşimi, amaçlarının iletişim kanallarını açık tutmak ve bölgede güvenlik ve istikrarın sağlanmasına zemin oluşturmak olduğunu belirtti.

Haşimi, çatışmanın ulaştığı boyut ve dünya genelinde yol açtığı maliyet dikkate alınarak, müzakereye dayalı bir çözümle derhal sona erdirilmesi için azami çaba gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Husilerin Medine'de Mescid-i Nebevi'ye hizmet veren bir elektrik santralini hedef almasını en güçlü ifadelerle kınadıklarını belirten Haşimi, şunları kaydetti:

"Husilerin Suudi Arabistan'ı, İslam'ın kutsal mekanlarını ve sivil yapıları hedef alan tutumunu sorumsuz olarak niteliyoruz. Suudi Arabistan'ın güvenliğini ve toprak bütünlüğünü korumak için aldığı tüm tedbirleri destekliyoruz."

İranlı pilotlara dair ise Haşimi, dosyadaki son gelişmelerin İran tarafına iletildiğini ve bu konuda atılan adımları ve son durumu yerinde incelemek üzere İran tarafından yapılacak ziyarete açık olduklarını söyledi.

Mekke İttifakı’nda alınan kritik karar İsrail ve Yunanistan’da yankılandı! ‘Düğmeye basıldı'




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık