|
|
|
| Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..! | |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama |
| | #1 |
| Çevrimdışı ![]() | Teoman’dan Deniz’e: Evlenelim mi? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ARAS’I DOLABA KİLİTLİYOR! Tanıtımda Aras’ın, Leyla’ya doğum günü için hediye aldığını söylemesi Teoman’ı çileden çıkarıyor. Gerilim giderek yükselirken Aras’ın, “Sana yardım edeyim” sözleri Teoman’ın öfkesini daha da körüklüyor. Sinirlerine hâkim olamayan Teoman, “Bana yardım mı edeceksin? Gir o zaman!” diyerek Aras’ı, daha önce Hakan’ın kendisine yaptığı gibi dolaba kilitliyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU Tanıtımın en çarpıcı sahnesi ise Teoman ile Deniz arasında yaşanıyor. Uzun süredir aralarındaki çekimle dikkat çeken ikilinin hikâyesi, bu kez bambaşka bir noktaya taşınıyor. Deniz’in kapısına giden Teoman, beklenmedik bir anda cesaretini topluyor ve genç kadına, “Evlenelim mi?” diye soruyor. Bu sürpriz teklif karşısında ne diyeceğini bilemeyen Deniz’in yaşadığı büyük şaşkınlık, yeni bölüme dair merakı daha da artırıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pastel Film imzalı Daha 17, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Kaynak ; Milliyet |
|
![]() |
| |