SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 17:34   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kasırganın şiddeti ciddileşiyor: Kategori 3'e yükseldi!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Pasifik Okyanusu'nda ilerleyen Nolo Kasırgası, Hawaii adalarının batısındaki açık denizde şiddetlenerek kategori 3 seviyesinde 'büyük kasırga' statüsüne ulaştı. Miami merkezli ABD Ulusal Kasırga Merkezi tarafından yapılan açıklamada, fırtınanın merkezindeki sürekli rüzgar hızının saatte 185 kilometreye kadar çıktığı bildirildi.

Son verilere göre Nolo, Lisianski Adası'nın yaklaşık 320 kilometre güney-güneybatısında saptandı ve saatte 31 kilometre hızla batı yönünde ilerleyişini sürdürüyor.

Kasırganın rotası üzerindeki Papahanaumokuakea Deniz Ulusal Anıtı koruma bölgesinde, Maro Resifi ile Lisianski Adası arasındaki hat için tropikal fırtına uyarısı yayımlandı.

Yetkililer, fırtınanın oluşturduğu dev dalgaların bölgedeki alçak rakımlı ıssız mercan adalarını sular altında bırakacağını duyurdu. Buna karşın kasırganın rotasının Hawaii'nin nüfus yoğunluğuna sahip ana adalarından ve yerleşim merkezlerinden oldukça uzakta seyrettiği, yerleşim alanları için herhangi bir risk öngörülmediği açıklandı.

FIRTNADAN DÖNDÜ, YENİDEN KASIRGA OLDU

Geçen hafta Hawaii açıklarını teğet geçtikten sonra gücünü kaybederek tropikal fırtınaya gerileyen Nolo'nun, sıcak deniz suları üzerinden geçerken cuma günü yeniden kasırga evresine girdiği ve kısa sürede kategori 3 seviyesine ulaştığı belirtildi.

Meteoroloji yetkilileri, Pasifik'in doğusundaki kategori 1 şiddetindeki 'Rachel Kasırgası'nın da Meksika'nın batı kıyılarından uzaklaşarak açık denize doğru hareket ettiğini, ancak bölge sahillerinde tehlikeli dip dalgaları oluşturmayı sürdürdüğünü kaydetti.

Brezilya halkı sandık başında! İlk sonuçlar ne zaman açıklanacak? Alev makinesiyle dehşet saçmıştı! 15 yaşındaki genç tutuklandı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık