SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Dün, 18:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Türkiye’nin dijital geleceğine global yatırım


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ankara Temelli’de ortaklığın geliştirdiği veri merkezi kampüsünde ilk fazın inşaatına başlandığı açıklandı. İlk fazda 22 MW üzerinde IT kapasitesine ve toplam 10 bin metrekare üzerinde beyaz alana sahip olacak veri merkezinin 2028 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Ankara’nın ardından İstanbul’da da yeni veri merkezi kampüsü yatırımının duyurulması hedefleniyor.

Uzun vadede ortaklığın Türkiye’de 200 MW kapasiteye ve 3 milyar dolara kadar yatırım potansiyeline ulaşması öngörülüyor.

Yeni yatırımlarla Türkiye’nin yapay zekâ, bulut teknolojileri, veri depolama ve bağlantı altyapısında hızla artan kapasite ihtiyacının karşılanmasına; Türkiye’nin Avrupa, Asya ve Orta Doğu arasında bölgesel bir dijital altyapı merkezi olarak konumunun güçlendirilmesine katkı sağlanması planlanıyor.

Rönesans Holding Onursal Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Digital Realty ortaklığını değerlendirirken şunları söyledi:

“Biz Türkiye’nin potansiyeline her zaman inandık. Digital Reality gibi şirketlerin Türkiye’ye yatırım yapma kararı da ülkemizin uzun vadeli potansiyeline duyulan güvenin önemli bir göstergesi.”

Rönesans ortaklığı konusunda görüşlerini bildiren Digital Realty YatırımlardanSorumlu Üst Düzey YöneticisiGreg Wright ise yaptığı açıklamada, “Türkiye, bölgedeki en dikkat çekici dijital altyapı pazarlarından biri olarak önemli fırsatlar sunuyor. Bu ortak girişim; bulut, yapay zekâ ve kurumsal altyapıya yönelik artan talebi karşılamak ve Türkiye genelinde uzun vadeli büyüme için bir temel oluşturmak açısından önemli bir konumda bulunuyor” şeklinde konuştu.

Yapay zekâ, bulut teknolojileri ve veri yoğun uygulamaların hızla büyümesi, veri merkezlerini ülkelerin ekonomik ve teknolojik rekabet gücü açısından stratejik altyapılardan biri haline getiriyor.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık