|
|
|
| Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..! | |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama |
| | #1 |
| Çevrimdışı ![]() | Hamid Yorulmaz'ın hikayesi yürek burktu: Annem ölümüm pahasına babamın kim olduğunu saklıyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Hamid Yorulmaz’ın hayat hikayesi, küçük yaşta başlayan zorlu bir mücadeleyle şekillendi. Doğuştan talasemi majör hastası, halk arasındaki adıyla Akdeniz Anemisi olan Hamid, henüz 3 yaşındayken annesi Nihal Beyit tarafından babasına bırakıldı. Küçük yaşlardan itibaren babaannesi ve dedesi tarafından büyütülen Hamid, yıllar boyunca kendisini büyüten ailesini gerçek ailesi olarak bildi. Ancak genç yaşta yaşadığı sağlık sorunu, hayatının en büyük gerçeğini ortaya çıkardı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] DNA TESTİ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ Hamid Yorulmaz, 13 yaşında ağırlaşan hastalığı nedeniyle komaya girdi. İlik nakli için yapılan tetkikler sırasında kan uyuşmazlığı ortaya çıkınca DNA testi yapıldı. Motovlogcu Dayı hayatını kaybetti! Fenomen Cumhur Kahriman'ın son paylaşımı yürek yaktı Test sonucu, Hamid’in yıllardır babası olarak bildiği kişinin biyolojik babası olmadığını gösterdi. Yaşadığı süreci anlatan Hamid, “Her şey 14 yaşında ben hasta olduğumda ortaya çıktı. Babamla kan uyuşmazlığımız oldu. DNA testi yaptırdık. Babamın biyolojik babam olmadığını öğrendim” dedi. 'ONU HİÇ GÖRMEDİM AMA ONUN KANINDANIM' Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan ve hayatının hiç tanımadığı biyolojik babasına bağlı olduğunu söyleyen Hamid, tek isteğinin ona ulaşabilmek olduğunu söyledi. “Onu hiç görmedim, onu hiç tanımıyorum ama onun kanındanım, onun canındanım” diyen Hamid'in yaşayabilmek için babasının donör olmasına ihtiyacı var. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İLİK NAKLİ İÇİN ZAMANA KARŞI YARIYOR Talasemi majör hastası olan Hamid, düzenli olarak kan almak zorunda olduğunu belirtti. Hastalığının ilerlediğini anlatan genç, “Her hafta kan alıyorum. Bazen kan bulamadığım zamanlar oluyor. İlik nakli olmam gerekiyor. Babamı bulmam lazım” ifadelerini kullandı. Serenay Sarıkaya Paris’te büyüledi! Altın rengi elbisesiyle podyuma damga vurdu Hamid, tedavi süreci için zamanla yarıştığını belirterek, “19 yaşından sonra iyileşme ihtimalim azalıyor. Tedavi olmak için önümde yaklaşık 6 ay var” dedi. 'ANNEMİN İKİ KELİMESİNE MUHTACIM' Biyolojik babasının kim olduğunu öğrenmek isteyen Hamid, annesinden yardım beklediğini söyledi. Annesinin yıllardır bu bilgiyi kendisiyle paylaşmadığını belirten Hamid, “Biyolojik babamı bulmak için annemin ağzından çıkacak iki kelimeye muhtacım. Annem yıllardır benden kaçıyor. Bana ‘Dayınlarla kötü olurum’ diyor” diye konuştu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BÜYÜDÜĞÜ AİLEDEN DE KOPTU DNA sonucunun ardından kendisini büyüten ailesiyle de zor bir dönem yaşadığını anlatan Hamid, büyük bir yalnızlık yaşadığını söyledi. Genç, “Beni büyüten babaannem ve dedem de beni istemediler. Onların torunu olmadığımı öğrendikleri zaman beni nüfuslarından düşürdüler” ifadelerini kullandı. Alya'nın kaçış planı tutmadı! TEK İSTEĞİ BABASINI BULMAK Yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayata tutunmaya çalışan Hamid Yorulmaz’ın tek isteği, biyolojik babasına ulaşabilmek. “Ben maddi manevi hiçbir şey istemiyorum. Sadece babamın bana kan vermesi, donör olması lazım. Dünya gözüyle onu görmek istiyorum. Biyolojik babamın bana hayat vermesini istiyorum” diyen Hamid, yardım çağrısında bulundu. Haber İçi Banner Kaynak ; Milliyet |
|
![]() |
| |