SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Dün, 10:33   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Adana’daki dehşet anlarının detayları belli oldu: El bombasına koli bantlı müdahale


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, 24 Eylül günü Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş yerini kurşunlama suçundan aranan, ayrıca dolandırıcılık ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından da kaydı bulunan cezaevi firarisi Mehmet Şirin D.'nin (24) bir evde saklandığını belirledi. Bunun üzerine adrese operasyon düzenlendi.

Polis ekiplerini fark eden Mehmet Şirin D., pencereden dışarı doğru tabancayla rastgele ateş açarak teslim olmamak için direndi. Ardından el bombasını göstererek pimini çekti. Bölgeye Terörle Mücadele, Özel Harekat, bomba imha uzmanları ve çok sayıda asayiş ekibi sevk edildi.

İlginizi ÇekebilirBOMBA İMHA UZMANININ MÜDAHALESİYLE EL BOMBASI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmalarının ardından Mehmet Şirin D.,'nin elindeki pimi çekilmiş bomba, bomba imha uzmanı tarafından mandalı üzerindeyken dikkatli şekilde koli bandıyla sarılıp sabitlendi. Ekiplerin bu müdahalesiyle el bombası etkisiz hale getirildi.

EL BOMBASINI KİMDEN ALDIĞINI İTİRAF ETTİ

Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Mehmet Şirin D., emniyetteki sorgusunda el bombasını Hasan Ç.'den (32) aldığını itiraf etti. Bunun üzerine polis ekipleri, Hasan Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

YKS’de büyük başarı! Kanser teşhisi aldı, iki bacağı çürüdü: 56 yaşında hayatını baştan yazdı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapılan çalışmalarda Hasan Ç.'nin Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde saklandığı tespit edildi. Adrese operasyon düzenleyen ekipler, Hasan Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Hasan Ç.'nin uyuşturucu kullanımı ve ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş 13 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Şirin D. ile Hasan Ç., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YKS’de büyük başarı! Kanser teşhisi aldı, iki bacağı çürüdü: 56 yaşında hayatını baştan yazdı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık