SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 11:20   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ece İrem’in ölümünden önceki son gecesi ortaya çıktı! Annesi ilk kez anlattı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Oyuncu Ece İrem’in annesi Nuriye İrem, kızının bilinmeyenlerini ve son gününü anlattı. Doğum gününde birlikte geçirdikleri gecenin ayrıntılarını paylaşan anne İrem, sabah kızını odasında bulduğu anları da gözyaşları içinde anlattı. Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Nuriye İrem, “Ece’m bir melekti. Ben de meleğimi kaybettim” dedi.

Medyada alkol ile depresyon ilacını bir arada kullandığı yazıldı, çizildi. Neydi işin gerçeği?

Tümüyle yalan ve yanlıştı. Ece, asla çok içen biri değildi. Çok bilinçli bir kızdı ve her şeyi de o bilinçle yapardı. Ben bugüne dek hiç onun çok içtiğini görmedim. Anneyim ben anne! Gittiğimiz yerde de Ece’yle beraber birer tane soda içtik.

İlginizi Çekebilir 35 YAŞ ŞİİRİNİ OKUDU

Doğum gününe denk gelmesi beni daha da parçaladı. O gece neler yaşandı?

Aslında evdeydik. İki teyzesiyle konuştu, babasıyla konuştu. Köpekleri biraz gezdirmeye indik. Sonra da kamp sandalyelerini getirdi, çimlerde oturduk. Hava çok güzeldi. Biliyorsun köpeğine, Pucci’ye büyük bir köpek saldırıp öldürmüştü. O yüzden ufak köpeklerinin de başına bir şey gelir diye dert edip, Kayıkhane’ye gitmek istedi. Zaten orası eve çok yakın. O gün de sirtaki müziği çalıyordu kafede. Köşeli deri koltuğa oturduk. Orada birinin doğum gününü kutluyorlardı. Anons yapılıyordu. Ben de garsona dedim ki “Benim kızımın da doğum günü, ben de pasta alacağım.” Ama orada yokmuş. Dışarıdan getiriyorlarmış, burada sadece anons yapılıyormuş.

Sonra ne oldu?

Dedim, “Kızım sana sürpriz yapacaktım ama burada pasta yokmuş.” O da hemen telefonunu açıp sipariş verdi. “Köpekleri eve bırakalım, Yunan müziğinde oynayalım” dedi. Ona kıyamayıp köpekleri eve ben bıraktım. Giderken de garsona pasta geleceğini söyledim. Pasta gelince de anons yapıldı. Bunun üzerine Ece’m mikrofonu aldı, “Şarkı söyleyeceğim” dedi ama ne yaptı biliyor musun?

Ne yaptı?

Cahit Sıtkı Tarancı’nın, ‘Otuz Beş Yaş’ şiirini okudu. “Yaş 35, yolun yarısı…” Gözümün içine baka baka bana bu şiiri okudu. Sonra hayranları geldi, fotoğraf çektirdi. Ama Ece, “Midem çok ağrıyor eve gidelim” dedi. Eve döndük. Uykusu vardı. Yani öyle yazıldığı gibi ne sarhoştu ne de ayakta zor duruyordu. Hepsi yalan.

Zehra Çilingiroğlu evleniyor mu? Hülya Avşar'dan merak uyandıran cevap Sabah siz mi onu o halde buldunuz?

Evet ne yazık ki! Sabah ne hazırlayayım kahvaltıda diye sormak için girdim odaya… Sesime cevap vermedi. Kuzum buz gibiydi.

‘BEN ÇİRKİN MİYİM? YETENEKSİZ MİYİM?’ DERDİ

Çok hakkının yendiğini düşünürdü. Bunu bana da söyledi. Sizce de öyle miydi, dertleşir miydiniz?

Kesinlikle öyle. Buna da çok üzülürdü zaten. “Anne ben çirkin miyim, anne ben yeteneksiz miyim?” diye sorardı. “Asla” derdim. Güzel Ece’m, “Ben hep dik duracağım, kimseye boynunu eğmeyeyim, kimseye arkamdan laf ettirmeyeceğim” derdi. Çünkü aile terbiyesi almıştı. Yedi ay boşlukta kalması da Ece’yi çok yıprattı. Yurt dışına vs gidiyordu ama çalışmayı çok seviyor ve boşta kalınca bunalıma giriyordu.

‘Vanlı Kara Haydar’a ikinci operasyon! Arabalardan servet çıktı Ece’nin oyunculuk tutkusu çocuk yaşlarda mı başladı?

Ece daha 3-4 yaşlarındaydı. Televizyonda Türk filmleri izlerdik, çocuk oyuncuları görünce çok etkilenirdi. Babasına, “Ben de böyle oynamak istiyorum” derdi. Babası da “Büyü kızım, konservatuvara gidersin, sen de oynarsın” derdi. Ece de hemen itiraz ederdi. “Ama onlar küçük, büyümemişler ki, oynuyorlar!” Babası da “Onlar artist çocukları” derdi. Ece bu kez babasına dönüp, “Baba, sen de git artist ol!” diye cevap verirdi. Çocukluğundan beri içinde vardı oyunculuk…

HİÇBİRR AHATSIZLIĞI YOKTU

Kalp problemi var mıydı daha önceden bilinen?

Hayır, hiç bilmiyorduk. Hiçbir rahatsızlığı yoktu. Ece kendisine çok dikkat eder, sağlıklı beslenirdi. Hatta kısa süre önce özel sağlık sigortası yaptırmıştı. “Kızım, herhangi bir rahatsızlığın yok ama madem sigortan da var, gidip bir check-up yaptıralım” dedim. “Gidelim anne” dedi. Pazartesi sabahı hastaneden aradılar. “Randevuyu ne zaman oluşturalım?” diye sordular. “Perşembe günü uygun” dedim. O sabah hem Ece’ye bunu söyleyecek hem de kahvaltıyı soracaktım. Ece’mi öyle görünce dünyam başıma yıkıldı.

Peki, neler yaşadınız o an?

Ne yapacağımı şaşırdım buz gibiydi. Çığlık çığlığa kaldım, bina ayağa kalkmış, kapıcımız ve eşi gelmiş. Zaten sonrası yok bende.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tayland tatilinde maymun ısırığı olmuş diye bir haber de çıktı. O doğru muydu?

Tayland gezisinde böyle bir şeyin yaşandığı doğru. Maymun ısırmıştı ama orada hem kuduz aşısı hem de tetanoz aşısı yaptırmıştı. Beş gün boyunca da ilacını kullanmış. Aslında biraz daha kullanması gerekiyormuş. Bilmiyorum ki… Kalp işte. İnanamıyorum, kabus gibi. Hep rüyamda görüyorum. “Anne ben ölmedim ki, benim için ne diyecekler diye deneme yaptım” diyor.

İSYAN ETMİYORUM AMA

İsyan ediyor musunuz?

Etmiyorum ama kızıma bu yaşta, erkenden gitmeyi konduramıyorum. Ece geç doğdu ama erken gitti Alev. Ece 9.5 aylık doğdu. Kızım asla alkolik falan değildi. İçmiyordu ki! O gün de içmedi zaten. Babası “Ah Ece’m, dünyaya herkes sığdı, bir sen mi sığamadın” deyip ağlıyor.

O sabah sizin böyle bir açıklama yaptığınız yazıldı. “Alkolle depresyon ilacı karıştı” diye…

Asla! Bu var ya öyle ayıp ki! Yalan. Uydurma. Nasıl vicdanlarına sığdırmışlar? Benimle kim nerede röportaj yapmış olabilir ya! Ben o gün kendimde miydim ki! Benim dünyam kararmış, ben o halde açıklama mı yapacağım? Bu nasıl vicdansızlık? Ben konuşacak durumda değildim. Beni hastaneye kaldırdılar, ben gelip gideni bile görecek durumda değildim. Kimler gelmiş, kimler gitmiş, kimseyi görmedim.

Ece mutlu bir çocuk muydu?

Hem de nasıl. Ailemizin göz bebeğiydi. Eşimin kız kardeşi yoktu. Ece’m doğunca sevinçten çıldırdı. Tüm hemşirelere para dağıttı. Hep kızı olsun istemişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Babası bu acıyla nasıl başa çıkıyor?

O da çok kötü. Nasıl iyi olabilir ki? Ama bana destek olmaya çalışıyor. Tabii ki görevi nedeniyle daha metanetli durmaya çalışıyor. Biliyor ki o da kendini bırakırsa ben iyice biterim.

KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM, HERKESİN ÖNCELİĞİ FARKLI

Rol arkadaşlarının cenazeye katılmaması sizi üzdü mü?

Benim kızım gitmiş, ona mı üzüleceğim? Tek üzüntüm prensesimin gitmesi. Hiç kimseye de bir şey demiyorum. Herkesin öncelikleri farklı.

İstanbul’daki evine hiç girebildiniz mi?

Nasıl gireyim? Ece’nin her şeyi orada. Kalbim nasıl dayansın! O evi boşaltabilir miyim hiç? İsyan etmiyorum ama dayanamıyorum…

Kaynak ; Milliyet