SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 16:26   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Türk Firması Tunus’ta havacılık yatırımı yapacak

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Aksa Kompozit’in Tunus’taki yeni şirketinin kuruluşu ve yatırım kapsamında yürütülecek iş birlikleri için 24 Eylül 2026 tarihinde Tunus’ta imza töreni düzenlendi. Törene diplomasi, yatırım ve iş dünyasının üst düzey temsilcileri ile Akkök Holding ve Aksa Kompozit yöneticileri katıldı.

Törende, Türkiye Cumhuriyeti Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan, Tunus Yabancı Yatırım Teşvik Ajansı (FIPA-Tunisia) CEO’su Jalel Tebib, Borj Cedria Teknoparkı CEO’su Nada Lachaal, Türk-Tunus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Yılmaz, GITAS Başkanı Stefania Sonia Dallali, Akkök Holding CEO’su İhsan Gökşin Durusoy, Akkök Holding Kimya ve İleri Malzemeler Grup Başkanı Cengiz Taş ve Aksa Kompozit Genel Müdürü Abdullah Ocak bir araya geldi.

Havacılık sektörüne yönelik ileri kompozit parçaların üretimine odaklanacak tesis, sıfırdan kurulacak yeni bir üretim tesisi yatırımı olarak planlanıyor. Yaklaşık 5 milyon ABD doları büyüklüğündeki yatırım olacağı belirtiliyor.

Aksa Kompozit Genel Müdürü Abdullah Ocak, yatırımla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Aksa Tunisie Aéronautique’in kuruluşu, Aksa Kompozit için önemli bir adım. Tunus’un insan kaynağı, havacılık üretim ekosistemi ve Avrupa pazarlarına yakınlığı yatırım kararımızda önemli rol oynadı. Tunus’taki paydaşlarımızla yakın iş birliği içinde çalışarak hem uluslararası üretim kabiliyetlerimizi geliştirmeyi hem de ülkenin havacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.”

Yatırım kapsamında ülkedeki kamu kurumları, sanayi kuruluşları, üniversiteler ve teknik eğitim kurumlarıyla iş birliklerinin geliştirilmesi planlanıyor.

Kaynak ; Milliyet