Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'dan katil Netanyahu'ya tepki
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ala, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulundaki konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi.
İlginizi ÇekebilirEfkan Ala, şunları kaydetti:
"Bölgeyi kan gölüne çeviren politikaların sahibi Netanyahu'nun Sayın Cumhurbaşkanı'mız hakkında sarf ettiği hezeyanların kendi işledikleri suçları perdelemeye yönelik olduğu aşikardır. Netanyahu yönetimindeki İsrail'in politikaları ile bölgenin kalıcı bir istikrarsızlık döngüsüne sürüklenmesine izin verilmemeli ve artık uluslararası toplum daha yüksek sesle tutum almalıdır. Türkiye olarak hakikati dile getirmeye devam edeceğiz."
BM'de dev protesto! Tutuklanma emri olan Netanyahu boş salona konuştuAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk canlı yayınında Netanyahu’ya sert tepki: Bu sözleri söyleyen kişi bir katil
Kaynak ; Milliyet