SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 16:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Irak, Fransa'daki bankalarındaki 13 milyon doları geri aldı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Irak, yurt dışındaki devlet varlıklarının yeniden ülkeye kazandırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fransa'daki bankalarda bulunan Irak'a ait bazı fonlarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İlginizi Çekebilir Irak Para İadesi Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Lami yaptığı açıklamada, Fransa'daki bankalarda mahkeme kararları ile bloke edilen 13 milyon dolarlık devlet varlığının uluslararası ve yerel ilgili kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içinde yürütülen takip ve işlemler sonucunda geri alındığını bildirdi.

AB’dan Ermenistan’dan ithalatta gümrük vergilerini askıya alma kararı Lami, geri alınan paranın gerekli işlemlerin tamamlanmasının ve İsviçre Arap Bankası ile koordinasyonun ardından Maliye Bakanlığı hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

Fransa'dan 13 milyon doların geri alınmasının, Irak'ın yurt dışındaki para ve varlıklarının takip edilerek ülkeye kazandırılması yönündeki çalışmalara yeni bir başarı daha eklediğini belirten Lami, devletin para ve varlıklarının geri alınarak genel hazineye aktarılması amacıyla ilgili kurumlarla çalışmaların ve koordinasyonun sürdürüleceğini ifade etti.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık