SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 07:25   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
BBC ekranında Kral’a suçlama

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İngiltere Kralı Charles’ın 1997’de hayatını kaybeden eski eşi Prenses Diana’nın kardeşi Kont Charles Spencer’ın (62) ablasının ölümüyle ilgili yazdığı “Kuğu Şarkısı” adlı kitap bugün çıktı. Spencer kitapta, Kral Charles’ın Diana’nın ölümü üzerine kendisine “Onu yakında unutacağız” dediğini iddia ediyor. Kral Charles (77) ise geçen hafta yaptığı açıklamada, “Kardeş acısı yıllar geçse bile akıl yürütmeyi bulanıklaştırabilir ve hafızayı farklı şekilde biçimlendirebilir” sözleriyle iddiayı reddetmişti.

‘Ölümü neşelendirdi’

Spencer ise BBC’ye verdiği röportajda gerçeği söylediğini, eski eniştesi olan kralın Diana’nın ölümüyle neşelendiğini, bunu sevgilisi Camilla ile evlenmek için fırsat olarak gördüğünü belirtti. Kont, kralı kendisine “gerçeği çarpıtma” anlamına gelen “gaslighting” (psikolojik manipülasyon) uygulamakla suçladı. Kralın “Diana’yı yakında unutacağız” ifadesi üzerine telefonu kapattığını belirten Spencer, “Kral o cümleyi asla kullanmadım demiyor, beni yalancılıkla suçlayarak gaslighting uyguluyor. Kral hakkında çok şey biliyorum ama onları konuyla ilgisi olmadığı için kitaba dahil etmedim. Ben bu kitabı yazarak her gün özlediğim kız kardeşime karşı tarihi görevimi yaptım” dedi.

Bahtsız prenses

Günümüzün İngiltere Kralı Charles ile soylu Spencer ailesinden gelen Lady Diana, 1981’de evlendi. Prens William ile Harry’i dünyaya getiren çiftin evliliği, Charles’ın hayatından hiç çıkarmadığı sevgilisi Camilla nedeniyle 1996’da bitti. Prenses Diana 1997’de 36 yaşındayken Paris’teki trafik kazasında sevgilisi Dodi Fayed ve sürücüyle birlikte hayatını kaybetti. Charles 2005’de evlendiği Camilla’yı kraliçe yaparken, Diana’nın hayaleti, Buckingham Sarayı’ndan hiç çıkmadı.

Kaynak ; Milliyet