SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 08:38   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Dört denizde gövde gösterisi: Mekanın sahibi geldi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, haftalık basın bilgilendirme toplantısında Denizkurdu-I/2026 tatbikatının duyurusunu yapmıştı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre ise, tatbikatın süresi bir gün uzadı. Sitedeki duyuruda, “Denizkurdu-I/2026 Tatbikatı, 20-25 Eylül 2026 tarihleri arasında Karadeniz, Marmara Denizi, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz’de eş zamanlı olarak icra edilecektir. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı unsurların, Harekâta Hazırlık Eğitimleri, Fiilî Silah Eğitimlerinin icra edileceği tatbikata, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları da katılım sağlayacaktır” denildi. Tatbikatın Seçkin Gözlemci Günü faaliyetleri ise 24 Eylül’de Doğu Akdeniz’de TCG Anadolu’da icra edilecek.

Yunanistan Ordusu’nu aşağılamak…100 gemi, 14 bin asker

MSB’nin sosyal medya hesabından “Mavi Vatan’da Denizkurdu zamanı” notuyla yapılan paylaşımda, Denizkurdu-I/2026 Tatbikatına, 100 gemi, 50 hava vasıtası, 14 bin personelin katılacağı bilgisi verildi. Paylaşımda “Mavi Vatan’ın her köşesinde; güçlü, kararlı ve daima hazırız” ifadeleri de yer aldı.

Atina’da Denizkurdu alarmı

Denizkurdu I tatbikatı, henüz başlamadan Yunan basınında geniş yer buldu. Ta Nea, Türk donanmasının Ege ve Doğu Akdeniz’e çıkışını “kritik bir konjonktürde” gerçekleşen askerî faaliyet olarak sunarken, tatbikatı yalnızca operasyonel bir eğitim faaliyeti değil, siyasi ve askerî mesaj taşıyan bir “güç gösterisi” olarak yorumladı. Neos Kosmos başlığında “Ege’de alarm” ifadesini kullandı. Gazete, Yunan savaş gemileri, denizaltıları ve gözetleme unsurlarının Türk donanmasının hareketlerini izleyeceğini yazdı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çıkarma fiyaskosu

Yunanistan’ın da katıldığı MEDUSA-15 tatbikatı, gerçekleştirilen karaya çıkarma operasyonuna ilişkin görüntüler ile gündem oldu. Görüntülere göre hücum botlarından inmeye başlayan Yunan askerleri, daha karaya ayak basamadan zor anlar yaşadı. Üzerlerindeki ağır askeri teçhizat nedeniyle dengelerini kaybeden bazı askerler suya düştü. Bu sırada bir asker hücum botun altında kaldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İsrail ve Yunanistan’dan ortak tatbikat

Denizkurdu I/2026 tatbikatında gözler özellikle son dönemdeki gerilim başlıkları nedeniyle Doğu Akdeniz’de olacak. Bölgede bu ay içinde Yunanistan da peş peşe tatbikatlar gerçekleştirdi.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) 17 Eylül Perşembe günü yaptığı açıklamada, İsrail ve Yunanistan donanmalarının iki hafta önce Akdeniz’de ortak bir deniz tatbikatı gerçekleştirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamalarda, 2 İsrail hücumbotu ve 2 Yunan fırkateyninin katıldığı tatbikatın, iki donanma arasında devam eden iş birliğinin bir parçası olarak, kuvvetlerin operasyonel koordinasyonunu güçlendirme ve birlikte etkin şekilde harekat icra etme yeteneklerini artırma amaçlı gerçekleştirildiği belirtildi.

Doğu Akdeniz’de 10 Eylül’de ise bu kez Yunanistan ve Mısır öncülüğündeki çok uluslu MEDUSA 15 tatbikatının startı verildi. Fransa, İtalya ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin de katılım sağladığı tatbikatta deniz kuvvetlerinin yanı sıra insanlı insansız hava unsurları ve komandolarca tehdit senaryoları uygulandı. Tatbikatın son aşaması 18 Eylül Cuma günü gerçekleştirildi.

Yargıtay’dan dikkat çeken karar: Gelirleri denk nafaka verilemez
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık