SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 12:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Güllü’ün ölümüyle ilgili yeni ses kaydı! 'Annesini camdan atıyor, şok geçirdim'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 26 Eylül 2025’te meydana gelen ve ilk etapta kaza olarak değerlendirilen sanatçı Güllü’ün (Gül Tut) ölümüne ilişkin Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürdürülüyor.

Soruşturma kapsamında baş şüpheli sıfatıyla tutuklanan maktulün kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkındaki iddialara ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Olay gecesi ikamette bulunan ve soruşturma sürecinde tanık olarak ifade veren Sultan Nur Ulu’ya ait olduğu belirtilen bir ses kaydı dava dosyasına girdi.

Dava sürecini etkileyecek ifadelerin yer aldığı ses kaydında Ulu, olayın planlı olarak gerçekleştirildiğini iddia etti.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan şampiyonluk mesajı! İşte Samandıra'da yaşananlarŞOK KAYIT

ATV'nin haberine göre, maktulün kızı Gülter’in, annesini pencereden attığını öne süren Ulu, kayıtta şu ifadeleri kullandı:

"Annesini camdan atıyor ve sen bunu gözünle görüyorsun. Korkudan peşinden koşuyorum. Sonra aşağıya iniyoruz, Tuğyan kendisini parçalamaya başladı. Şok geçirdim. Olayı büyük ihtimalle kafasında kurgulamış, planlamış. Ben çok korktum, suçu benim üstüme atacağını düşündüm."

Güllü davasında yeni ses kaydı! Sultan Nur Ulu: Tuğyan Oscar'lık performans sergiliyordu"SENİ DE BU OLAYIN İÇİNE ÇEKERİM" TEHDİDİ İDDİASI

Tanık Ulu, ses kaydının devamında şüpheli Gülter’in kendisini tehdit ettiğini ve olayı gizlemeye çalıştığını savunarak, "Tuğyan bana 'Eğer ben yanarsam seni de yakarım, susacaksın. Seni de bu olayın içine çekerim.' dedi. Avukatlar dahil kimsenin gerçeği öğrenmeyeceğini söyledi." beyanında bulundu.

Sanatçı Güllü’ün ölümüne ilişkin, kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in tutuklu yargılanacağı davanın ilk duruşmasının 1 Ekim’de görülmesi bekleniyor.

Okulların açıldığı güne dikkat! İstanbul’da hava değişiyor: AKOM saat verdi

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık