SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt Bugün, 13:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
ABD basınından Çin'den İran'a destek iddiası! 'Uydu görüntülerini verdiler'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Wall Street Journal gazetesi adı açıklanmayan ABD'li yetkililere dayandırdığı haberinde Çinli kuruluşların İran'a 17 Temmuz'da Ürdün'deki ABD Hava Kuvvetleri üssüne düzenlediği ve 3 ABD askerinin öldürüldüğü saldırıdan önce ve sonra yüksek çözünürlüklü uydu görüntüleri sağladığını aktardı.

'EN AÇIK KANIT'

Yetkililer bunun, Çin'in savaş sırasında İran'a verdiği desteğin ABD askerlerinin öldürülmesine katkıda bulunduğuna dair şimdiye kadarki "en açık kanıt" olduğunu belirtti. ABD'li yetkililer, İran'a görüntüleri sağlayan Çinli kuruluşları ise açıklamadı. Haberde üst düzey ABD yetkililerinin Ürdün'deki Muwaffiq Salti Hava Üssü'nden gelen görüntüleri Çinli mevkidaşlarıyla görüştüğü, ancak Çinlilerin duruma itiraz ederek kanıt talep ettiği aktarıldı.

TRUMP VE Xİ, 24 EYLÜL'DE GÖRÜŞECEK

Söz konusu durumun, ABD Başkanı Donald Trump ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in 24 Eylül'de Beyaz Saray'da yapması planlanan zirve öncesinde Çin-ABD gerilimini daha da derinleştirebileği belirtildi.

3 ABD ASKERİ ÖLMÜŞTÜ

İran'ın Muwaffiq Salti Hava Üssü'ne düzenlediği balistik füze saldırısında 3 ABD askeri ölmüştü. Bu, Nisan ayındaki ateşkesin ardından İran savaşında ölen ilk ABD askerleri olmuştu. Saldırı, Washington ve Tahran'ın Haziran ayında varılan geçici anlaşmayı askıya aldığı bir dönemde gerçekleştirilmişti.

İran'dan ABD ile müzakere açıklaması! 'Kabul etmedikleri müddetçe yok' Yunan basını yazdı! İsrail’in Türkiye’ye karşı 'en çok korktuğu' senaryo: '3 kırmızı çizgi'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık