|
|
|
| Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..! | |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama |
| | #1 |
| Çevrimiçi ![]() ![]() | Maltepe’de kiracı dehşetinde korkunç detaylar! Katliamda 500 bin dolar detayı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, saat 13.10 sıralarında Gülsuyu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kiracı Mehmet Taşkaya tartıştığı ev sahibi çifte silahla ateş açtı. Saldırıda ev sahibi Osman A. ve eşi Nursen A. hayatını kaybederken, olay yerinde bulunan avukat Emir Ali S. ise ağır yaralandı. ÖZEL HAREKET POLİSİ TARAFINDAN YAKALANDI Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, özel harekat ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplere direnen şüpheli Mehmet T.'nin binadan etrafa silahla ateş ettiği öğrenildi. Şüpheli, özel harekat polisleri tarafından yakalandı. İlginizi ÇekebilirŞÜPHELİNİN EVİNDE ARAMA YAPILDI Polis ekipleri tarafından şüpheli Mehmet Taşkaya'nın evinde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda evde, 2 ruhsatsız tabanca, 1 havalı tüfek, 1 havalı tabanca, 331 adet fişek, 10 tabanca gaz tüpü, 1 kılıç, 2 kama bıçağı, 1 kelepçe, 4 biber gazı, 1 olay yeri inceleme şeridi ve 10 kutu fişek saçması ele geçirildi. TARTIŞMANIN SEBEBİ 500 BİN DOLAR MI? Sabah'ın haberine göre, Mehmet Taşkaya'nın binaya 500 bin dolar masraf yaptığı tartışmanın da bunun üzerine çıktığı iddia edildi. Öte yandan saldırganın "hakaret, tehdit ve konut dokunulmazlığı" suçlarından sabıkası olduğu belirtildi. Haber Detay Görsel SliderSALDIRI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI Çevredeki kişiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, Mehmet Taşkaya'nın Nursen Akyol'a silahla ateş ettiği anlar yer aldı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "'ABİ VURMA' SESİNİ DUYDUM" Tartışmanın büyümesi üzerine eve girdiğini ve kısa süre sonra silah sesleri duyduğunu aktaran Yıldız Çiçek, "İçeri girmemden 5 dakika sonra 'Abi vurma' sesini duydum. Avukat olan kişinin bu tarafa kaçtığını gördüm. Sonra Mehmet Ağabey kadının arkasına doğru gitti, kadını da orada vurdu. Vururken görmedim ama sonradan gidip videosunu çektim, çok üzgünüm. Mahallece böyle bir şey yaşanmasını asla istemezdik ama Mehmet Ağabey'e çok fazla hakaret ve küfredildi" diye konuştu. Bakan Gürlek duyurdu: Uyuşturucu baronu İslam Yakut İstanbul'da yakalandı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sosyal medya çocukları ‘bıçak altına’ itiyor! Barbie burun, ince bel, kusursuz yüz... Kaynak ; Milliyet |
|
![]() |
| |